oncontextmenu="return false"

God natt :)


Foto: Jag!!

Nu börjar jag bli riktigt trött här! Ska lägga mig och läsa en stund tror jag ;)
Berättar om min valborgsmässoafton imorgon. Ska även visa lite före och efter bilder på det jag redigerat och två boktips ;D Och en massa bilder :)

Är det något annat du vill att jag ska blogga om imorgon ? ^^ :)

Me like!



Mumma! Riktigt snygg jacka med enkla detaljer både för vardag och lite festligare tillfällen. Skulle inte sitta helt fel till sommaren!! :) 299:- (tror den kosta så) och den finns på Lindex. Kan även medela att de har 10 % rabbatt om man handlar på Lindex Shop online! ;)

Gillar du jackan? Hot or not?<3

Gott/trevlig/god/glad valborg allesammans! :)



Idag äre valborg som sagt! Årets sämsta dag, om vi ska sammanfatta det i en mening!
Men något possitivt är iaf att vi ska äta potatisgratäng med grillad oxfilé! :D Alltid något bra! Efter det ska vi se på majkasen men det är ju inte alltid det roligaste. Men jag får fota mamma i annatfall :)

Lägger upp ett shoppingtips ikväll, puss :)<3

Ledig! :D

Rösta på mig HÄR :D


Bild från i tisdags :)

Mooorsing! Wääj nu e jag ledig både imorgon och hela helgen! :D Eller jag ska vara med Linus imorgon och leka så det kanske inte är till sååå mkt ledighet ;)

Izor är här idag och är glad för all uppvaktning. En tjej som bor grannar med oss ba: "Vad sööööt!! Hur gammal e han ?" "-Han är 7 år :)" "-Va? Jag trodde han va valp,hehe, men såå sööt :D".

Jomen Izor både tackar,bockar och niger för dessa komplimanger ;) I´m ute :)

Lång, men OTROLIGT viktig text för oss människor!


HA-HA tillåt mig att skratta ; HA-HA.....-HAAA!!

I söndags när jag gick på promenad med Iz i skogen såg jag en tröja hänga mitt ute i ingenstans! Jag fick lite halv panik och halvsprang hem i högsta hugg! När jag kom hem berättade jag händelsen för Micke, och inte sa han ; Nejmen det är nog bara nån som tappat eller glömt tröjan där! Det är lungt :) NejnejNEJ! Klart han inte sa så. Har man chansen att skrämma upp små ungdomar så tar man den och säger: Men Jennifer du skulle ju ha kollat!! Det kan ju vara nån som ligger nerslagen där nu och förblöder :O

Efter det har jag haft lite panik och inte velat gå där själv för liksom det KAN ju ligga ett lik där! Men jag tvingade med mig Linnea ut i skogen idag och gick med Iz. Vi tar massor med kort och lalala, sen skulle vi filma och så pekar Linnea rätt ut och så vänder jag mig om!
Gissa vad!!?? 50 meter bort på en annan stig går en gubbe! Som jag kallar han från och med idag ; Skumgubben. Jag fick hjärtattack ggr 1000 och börjar skrika och kastar mig bakom Linnea! Sen börjar med rinna tårar ner för mina kinder av chock.

Det var tusen blandade känslor av att han kanske e mördaren av det vi såg i söndags? ( mupptanke och jag lovar det var INTE så att nån mördats eller han gjort något, det var bara mina chocktankar!!) eller han kanske spionerat på oss eller han kanske var den som blivit nedslagen men klarat sig och vinglade hemmåt nu!? Vad vet jag liksom, but you got it!


Men min POÄNG med detta är att det kunde ha hänt att jag hittat en mördad människa mitt ute i oskyldiga Bälinges skogar, det kunde vart en mördare som gick bakom mig som gått med samvetet att just mördat någon; med flit eller inte! Det är det som gnager sig in i ryggmärgen varje gång man läser om nån mördad, ser på nyheterna eller ser en film! Everything is reality även om det bara är omgjort till film när någon mördas!

Som Linnea en gång sa till mig; "Du kollar för mkt på film" och jag svarade "Nej Linnea! Jag kollar för mkt på nyheterna! Med verkliga saker som kan hända dig,mig eller nån i vår omgivning!"

Asså jag blir så jävla föbannad rent ut sagt på människor som inte tar åt sig av sånt! Fattar folk inte att det kan vara din mamma,pappa eller bästavänn som mördas nästa gång !?

Idag hade vi trafikdag i skolan(ska berätta om det senare :)) så såg vi en film som hette: Länge leve livet! Den handlade om rattfylleri och den är helt sann! För mig och många andra rörde den verkligen. Men sen var det 3 tjejer i vår klass som inte verkade bry sig! Förlåt om ni känner er utpekade nu men jag nämner inga namn! De satt och höll på med lite annat när filmen var över och då tänker man liksom: EH! Bryde du dig inte om att en tjej blivit påkörd av en full människa och nu är hon förlamad föralltid. Brydde du dig inte om att en kille och hans kompis åkte bil fulla och sen blev det kraschpangbom och sen var passagerarkompisen död, föralltid ! En annan tjej fick skjuts av en fullkompis som krockade och tjejen dog, föralltid!

Asså ordet föralltid är så svårt för oss människor att fatta! Eller vi kanske fattar det men vi vill inte ta åt oss av det. Hjärnan fattar men inte hjärtat och magkänslan!

Det finns ingen människa, som inte råkat ut för detta ,som kan sätta sig in i att ens familjemedlem dör, eller jag ska uttrycka mig fint här; omkommit! Att nån ringer och säger: "Det är en (jävla idiot) kille som drack ett par stark öl och sen körde i trafiken. Din dotter med kompis gick på trottoaren och bilföraren tappade kontrollen och körde ihjäl dessa två oskyldiga 14-åriga tjejerna !"

Detta blev ett långt inlägg och det var inte meningen! Men jag vill att folk ska förstå att saker och ting kan ta en halv hundradels sekund sen har någon dött! Asså rattfylleri är något så jävla onödigt! Även om det "bara" är en starköl så räcker det för att mörda någon. Och vi måste ta åt oss av detta för nästa gång kan det vara DU som kör på någon när du är full. Du får leva med detta resten av livet att du mördat någon. Eller så kanske din osyldiga mamma,syster eller kompis är borta FÖRALLTID,FÖRALLTID,FÖRALLTID! Hon eller han kommer aldrig att komma tillbaka. "Life´s goes on" som en annan klasskamrat uttryckte sig! Men neeääj, det gör det inte! Visst din yta kanske ser bra ut med insidan är förstörd föralltid!! Lika mkt föralltid som att någon är död så är det lika mkt föralltid som att du aldrig blir lagad på insidan efter detta!

En snabb avrundning är att jag vill att du och du och jag ska fundera på detta, verkligen ta åt oss! Speciellt när vi närmar oss årets största idiot dag!:) Vi svenskar (INTE ALLA) super bara för att det står i vår lilla almenacka att det är valborg! "Jo men då är det tillåtet att supa sig packad och sen ta bilen hem! Det tillhör valborg! :D" säger Anna 25 år. (hittade på lite)!
Visst jag skiter i om du dricker dig packad på valborg och sen kör full och skadar dig själv! Your troice! Visst det är helt onödigt och meningstlöst att någon ska dö så, men ännu mer meningstlöst är det att du ska skada någon som verkligen ÄR oskyldig! Så snäääälla!! Kör för i helvete inte bil på valborg!



Tacktacktacktack till alla er som läst hela texten! Lämna gärna en kommentar och visa din åsikt! Kanske har jag fel eller t.o.m rätt ? Berätta då det för mig! :)

Mindra

Idag har jag vart med Maria! :D Hon fick ju en chihuahua valp för exakt en vecka sen och jag antar att ni kan gissa hur sööööt den var! :D
Följde med dom till vetrinären idag och vaccinerade henne :) Hon heter föresten Mindra^^ Eller som jag kallar henne Mindris och minderåringen! :D


Jag och Mindra ^^

Göööllig!

Sötast, eller asså näst sötast! Iz är ju föörst! :D

Ska visa flera bilder senare, om ni vill? :) Har massvis mer bilder och på två av dom ser hon helt mupp ut ;D

En skön joggingtur! :)


Mohahaha Linnea och jag har anisktsmaskerna på ;)

Wääjj
äntligen hemma från min joggintur! Först gick jag till spåret och vär stretchade jag lite, sen sprang jag ca 2,6 km och sen sprang jag hem den längre hemvägen! :) Racade det fortaste jag kunde ca 200 meter och precis när jag gör det går det nån gubben förbi och ser på mig som om jag vore helt konstig! Men det är väl inte konstigt att komma kutandes mitt i samhället !? Vavavavavavavavavav!? Nej precis, det är det inte! ;D

Om en halv timme börjar "Svenska Hollywood fruar" som jag ska se. För det får man ju inte missa liiksom ;)<3

Jogga!


I en roooosa helikopter, ska jag flyga hem till diiig, i en rosahelikoper, ja då flyger jag till dig vaaarje dig....!
Haha nån som remembar(kommer ihåg) den låten ? XD

Näpp nu äre slut pratat! Jag ska faktiskt ut och jogga, ba där Jennifer! :D

Min lille outfit! :)





Här har ni dagens outfit!
Jag var ju ute och gick med Izor i skogen så då tog jag några outfits bilder :)
I hope u like it? ^^

MVGMVGMVGMVG! :D



Den superduperjättemassa braiga grejen jag skulle berätta var att jag fick MVG på SO provet! Japp, ni hörde rätt och gissa om jag e glad? JAAAOO! :D
40-90 =G
91-129 = VG
130 och uppåt = MVG
och jag fick 141 poäng plus 20 pluspoäng, så totalt 161 :D
Jag trodde att jag skulle få typ IG men så fick man MVG!!! Fick en chock, fast en bra chock ;)

Får man kanske ett graaattis? :D

Start-russin är GOTT!



Kom nyss hem från skolan och nu käkar jag fil med Start-russin! Gott är det minsann.
Och gud så mkt skratt man har fått i skolan idag, haha. Nej alltså inte från lektionerna utan från rasterna ;)

Ska berätta en sak för er sen :D BRAAA för mig :D<3

Skola imorgon :(


HA-HA blekast! XD

Linus och jag gick till en Kinaresturang och åt efter vi hade vart hos pappa. Åt på buffén och det var smarrigt ;) Synd bara att det var lite onyttigt med all friteradmat och sedan glass med frukt på det. Haha. Nä imorgon får det bli jogga ;D
Nu har mamma och Micke kommit hem från deras kryssning och de verkar ha haft det kul :)

Uuuuscha imorgon börjar skolan igen :( Jag som tyckte det var så skönt med prao!! Men jag får se det possitivt!
1. Träffa alla kompisar :D
2.Jag ska få låna 2 böcker av Elin och de verkar vara skiit bra :D:D:D
3.En dag närmre sommarlov. Tjihoo :D

I´m ute!

Sött eller vad?


Sötast nattlinne,right !? :D
Finns på H&M för endast 149 :- Så jag ska kolla efter den när vi åker till Sthlm, jag och mamma! Vi ska dit den 8 maj och jag längtar som en gaaaaalning!! :D

Någon annan som gillade nattlinnet? :D 

Hejsanhoppsan Lillebror!



Nu är jag hemma igen från farmor! Av oss fick hon blommor och en chokladask. Vi får hoppas att hon e nöjd ;)
Om 1 timme kommer väl mamma och Micke och plockar upp mig och Linus. Linus fastnade framför tv:n med Playstation 2. Jag är då minstsagt en bra barnvakt, haha.

Nu ska jag kika runt på lite kläder tills mamma kommer! Kanske blir något collage senare, bara för er ;)<3

Trött ^^


Foto: Jag

Nu sitter jag framför datan och försöker piggna till! Linus väckte mig imorse vid 08.20. Trött!
Men snart ska vi iaf käka frukost och sen ska vi till farmor och fira henne som fyllar 64 :D Grattis farmor! :)

Ha det bra så hörs vi senare va?<3

Dagens musik!



U-N-D-E-R-B-A-R och U-N-D-E-R-B-A-R-T!!

Städa härnäst!



Mooorsning!
Nu är alla städsaker framme så nu ska vi utrota dammråttorna!! Haha skoja. Ärligt talat så är det inte såå smutsigt på mitt rum om man tänker ur en normalmänniskas perspektiv. Det ligger en väska på golvet,sängen är obäddad och det ligger några böcker på min bänk! Men kollar man från mitt perspektiv är rummet attackerat av dammråttor, kläderna äter upp min matta och alla prylar förgör snart mitt rum!
Men fick man något fel vid födseln så man är pedantisk ända ut i fingertopparna, ja då får man skylla sig själv ;)

Nä juste! Städa var det ju ;) Kraaam<3

Hahhaha innan jag hade börjat damma och så, så drack Izor ur vattnet! Urk! Tur att man inte hade haft i nå skurmedel i vattnet ;)

Kanelbulle var det här !



Mmm... åt nyss denna smarriga bulle! :D Muums.
Köpte föresten jordgubbar idag som det ska smaskas på ikväll. Jag kan ju ha råkat smaka en eller två jordgubbar innan och råka veta att de var fruktansvärt goda! Men det är ju bara vad jag kunnat gjort! ^^

Tack för min praovecka Vila!




Nu är denna praovecka slut. Tyvär :/

Har vart jätte kul på Vila och jag kommer gärna tillbaks dit nästa år ;) Är verkligen nöjd med praoen! Omdömet blev riktigt bra så det får ni se imorgon :D
Som belöning fick jag denna tröja (på bild).  Annika (min handledare) sa att jag fick välja vilken tröja jag ville så då tog jag såklart denna tröja för 350 :- ! Vi hade precis packat upp tröjorna så jag är den första i Uppsala med att ha en sådan tröja ;D
 Fick ju också en tröja i tisdags som jag visar imorgon, den kostade 250 :- så jag har totalt fått kläder för 600 :- !! Om jag e glad? -Tsss såklart!!! :D

Hittade 950 kronor imorse som jag helt glömt bort att jag hade! :D Så jag ska köpa en kjol på Vila nån dag :)

Men vi hörs senare! :)

Dagens outfit! :)


Blus-Vila (NY!) | Linne-Vero moda | Jeansleggings: Vila.

På bilden har jag mjukisbyxor som jag tog på nyss, men innan hade jag jeansleggings! :)
Bjöd iaf på dagens outfit^^ I hope u like it?

KRAAAAAAAAAAAAM<3

Härnäst: Ansiktsmask!



Shiiiet så trött jag är! Var en tuff dag på Vila, men fortfarande lika kul :D Idag var det mäst städa. Fick fixa och dona inne på lagret men det var ju skönt det också att få hålla sig borta från alla shoppinggalningar Ha-Ha ;)
Annika (butikschef) och Marlene (Butikschef på Vila-Gränby) skulle inventera ikväll så jag fick börja lite smått att räkna vissa saker :) Annika sa också att det aldrig vart så fint på lagret som det var efter att jag hade fixat det (y). Bra där Jennifer! :D

Nej härnäst blir det anisktsmask och viiiila! Kjam<3

Nu: Anna Anka söker assistent!



Hej på er! :)
Ni får ursäkta mig för den dåliga uppdateringen, men i måndags var det prao på Vila hela dagen och på kvällen sov jag hos Linnea och igår var det prao igen och på kvällen var jag så trött så jag höll på att dö! Hehe ^^

Som sagt var det prao idag också och idag fick jag som vanligt larma kläder, packa upp varor, hjälpa kunder och sånt vanligt. Och sen fick jag klä av och skyltdockorna! :D Hahaha det var faktiskt kul ;)

Idag var det även dans och det var lika kul som alltid! Koregrafin är nästintill klar så nu gäller det att finslipa ^^ Sista delen är ganska svår men det kommer ordna sig. 5-6 juni klockan 18.30 är uppvisningen på Stadsteatern! Så då tkr jag att alla Uppsala-bor ska komma och kolla! :D

Nu ska jag fortsätta se på Anna Anka söker assistent! ;) Kram :)

Godmorgon på er <3

Just nu har jag egentligen inte tid att sitta här vid datan, men det får bli ett kort inlägg endå, baara för er ;)<3

Lite nervös e jag allt inför min prao på Vila idag, men det kommer nog gå bra ska vi se :) Vi hörs ikväll hörrnini<3


Noll idé om vad jag gör! XD Eller asså det är Kung Fu panda grejen, men vad jag gör med facet? Ja fråga inte ens ;)

Prao på Vila imorgon :D



HAHAHAH XD Man har som sagt alltid kul med Linnea! :D
Först cyklade jag och mötte henne halvvägs hem till Linnea, sen cyklade vi runt i Bälinge! :D Fotade massa och filmade och sjöng. Ja lite allt möjligt! ;)

Imorgon ska jag ju praoa på Vila så då gäller det att vara utvilad! :D Kramar<3

Cykla med Linnea härnäst! :D



Ytterligare två bilder jag tog idag^^ :)

Om en kvart så ska jag ut och cykla med Linnea! :D Kulit eftersom det var tusen år sen jag träffa henne! Antar att vi cyklar runt lite i Bälinge bara och tar en maaassa kort som vanligt ;)<3

Kramar!

Jennifer goes ego ;)



Usch vilket tråk väder det är! Gick ut med Izor för en stund sedan för att fota. Och när jag gått halvvägs börjar det spöregna!! :O Inte kul :/ Men jag fick iallafall några ego-bilder innan regnet bröt ut ;)

Nu tänker jag vila en stund, puss<3

Jaa det är ju lite skillnad, eller? ;)

Har kollat på lite bilder från början av denna blogg! Hahahahahahahahahaha LITE skillnad va? ;) Men som sagt man utvecklas ju ^^<3


Bildbomb!

Här är några bilder från våran promenad idag! :)
Alla bra bilder på mig kommer här så blir det mera bilder på annat imorgon! :)


Fotograf: Pappa Robin. Modell: Jag ^^

Fotograf: Pappa Robin. Modell: Jag.

Hahaha jag venne vad jag tänkte där riktigt men ..... det känndes som att det skulle bli ett kul foto XD
Fotograf: Pappa. Modell: Jag.

Fotograf: Pappa Robin. Modell:Jag.
Hahahaha kolla min hals XD It´s gone! ;)

Hahaha Jennifer predikar mitt ute i skogen på vår promenad XD ;)

Gillar denna bild
starkt! Blev sån bra skärpa på mig medans bakrunden blev lite urfokus! Men ett minus för att min rumpa ser ut att vara större än en elefant, hahaha ;) 

Jag, Milou och lille Izor :D


Fotograf: Pappa Robin. Modeller: Jag (Jennifer), Milou och Izor :D
Men HA-HA-HA vilken min XD Men jag bjuder hörrnini ;)

Fotograf: Pappa Robin. Modeller: Jag, Milou och Izor♥

Fotograf: Pappa Robin. Modeller: Jag, Milou och Izor <3

Det stavas L-Y-C-K-A !! ;-)
Här är några av bilderna vi tog under våran lilla promenad! :D Sånna himla underbara bilder och jag får säga det själv!! Den första är jag ju riktigt snygg på XD Men de andra två is just LOVE! Milou ser ut som en gamal byracka efter att han hade badat gyttjebad, men det gör inget ;)

Puss<3

Härlig promenad!


Fotograf:Jag,Jennifer.

Fotograf:Jag^^

Här var de sista bilderna som jag tänkt visa för er från igår :)
Har nyss kommit in från en långpromenad med Izor,Milou och pappa. Det var skönt att få vara ute en stund och vi gick i helaste 2 timmar :D Fotade massa och det blev en hel del fina bilder som ni ska få se ikväll!

Om en halv timme kommer Micke och hämtar mig och Iz så ska vi hem till Bäääälinge ;)

Kramarochpussar<3

Uppsalas stolthet!

Här kommer lite fler bilder från det jag tog igår! :)
Uppsalas stolthet minst sagt ;)





Har mixat och trixat "lite" med färger i denna bild. Tkr faktiskt att den blev skitcool! :D Eller vad tycker du?

ALLA BILDER ÄR AV MIG OCH DET ÄR FÖRBJUDET ATT TA UTAN LOV!

Jennifer vill ha^^



Har suttit och surfat runt på en massa kläder! JAG-VILL-HA-NUU!! Hehe^^
Allt ovanför vill jag ha ;) Men jag måste även köpa skor. Tror jag ska köpa ett par tygskor från stadium för de kostar ju bara 199 kr^^ Sen ska jag köpa klänningen och väskan som näst.

Kramar<3

Vårblommor! ^^


Idag har jag praoat hos Micke igen ^^ Imorse tog jag en långpromenad till jobbet med Iz och sen var det bara att sätta igång med arbetet! Det har gått bra idag och jag fick 100 kr för att de tyckte jag var så duktig :D
Tog även en promenad hem med Iz efter jobbet. Passade på att fota lite, och jag lyckades få en del bra kort! :-D

Visar några nu och resten får bli ikväll eller imorgon ^^
Var ju så fint väder när jag gick hem men nu när jag kollar ut så spöregnar det blandat med hagel! Hmm wierd?


FOTO : JAG,Jennifer<3

Linnea slåss!



Linnea och jag värmde upp lite innan dansen genom att köra nån slags pardans och då råkade hon skalla mig :/ Gör skit ont så nu ska jag hämta is och sen se Anna Anka söker assistent som vi har spelat in :)

Kram<3

UPPDATE: HA-HA! Nej jag har inte blivit skallad, bara lite photoshopad ;)

Snart dans ^^



Ska snart in till stan, för att sedan åka på dans! :) Men innan dansen ska jag kika på lite skor på stan. Skulle behöva lite nytt. Skopunkten e ju så billiga (a). "Ta tre..dududu..betala för två" ;) Men kvalltién går ju efter priset :/ Men aja... Antingen så köper jag idag eller så kollar jag bara idag och köper nästa vecka ^^Får se hur det blir med det! ;)<3

Härligt väder minst sagt! :)


Foto: Jag Modell: Izor
Guuud vad det är härligt med fint väder!! Och vet ni vad det bästa av allt är? Jo att det verkar hålla i sig :D Imorgon ska jag och Micke komma på föräldrafika på Linus dagis^^ Ska bli kul och Linus blir ju alltid lika glad när han stolt får visa upp sitt dagis ;)
Denna vecka praoar jag ju hos Micke på köket och vi bestämmde att jag får vara ledig imorgon ifall jag damsuger och skurar golven! Och det var ju lätt taget :D Så imorgon blir det sovmorgon och sen städa lite. Måste nog städa mitt rum också (a)
Men vi hörs sen :)<3

Foton på mig^^


Lille jaaag ;D

Älskar den i svart/vit! ^^

Idag har det inte hänt SÅ mkt. Imorse åkte jag hem till mamma. Satte mig vid datan och fixade en designe till nya bloggen : http://godast.blogg.se . Sen på eftermiddagen åkte mamma och jag till Ica maxi och handlade massa. Jag fick två par strumpor och Leilas bakbok av mamma! :D Tackartackar<3 Leilas bakbok: A piece of cake är verkligen riktigt bra. Enkla och bra recept och fina bilder!
Vi köpte även ett nät till studsmattan som jag satte upp nu på kvällen, sen bakade Linus och jag kakor. (receptet finns på http://godast.blogg.se .

Nu ska jag fixa mig inför imorgon för då ska jag praoa hos Micke :)

Djävulen bär prada

Nu ska jag kolla på djävulen bär prada och sen kolla efter lite nya recept!! :D Ha det gött<3

Bild av mig från igår!:)

Ska ni föresten se på Djävulen bär prada ? :)^^

Fika^^



Idag bjöd vi hem farmor och Tommy(min "låtsas"farfar) på fika. Jag och pappa gjorde en citronpaj med jordgubbsmaräng! Gott var det! ;) Har skrivit receptet på nya bloggen!:)

Puss<3

Ny matblogg ^^


Lagade kött i vitlökssås med risottoris idag!:)

Igår skapade jag en ny blogg som heter : www.godast.blogg.se . I denna blogg kommer jag skriva alla mina recept och skriver enkla förklaringar så att ni läsare också kommer kunna göra dessa recept hemma! :)
Jag kommer hänga kvar på denna blogg ett tag till och skriva om mina tankar och visa foton och så ;) Men gör gjärna ett klick in på nya bloggen! :D Men jag har dock inte fixat designe för jag vill ha min data hos mamma eftersom jag har photoshop där :)

Kram :) KLICK!:D

Milou<3

Följde med Carina på en powerwalk och fotade lite! Vi gick väl drygt en timme ^^
Bjuder på några bilder på Mille :)


"Weeay I´m happy!! Vänta på mig matte!! :D"

"Bada,bada varje fredag och så varje jul... Det tycker jag e kul".

Fotograf: Jag Modell: Milou

Snart kommer pappa och ska hämta mig så ska vi gå till affären och handla lite så ska jag laga maten ikväll!! :) Visar er senare vad jag lagat ;D

outfit


Skjorta: H&M (den jag köpte igår^^)| Linne: Gina(det jag köpte igår) | Leggings:H&M|

Tänkte att jag kunde visa er dagens outfit idag^^ :)

Maten jag gjorde idag blev mkt god ! Härnäst ska jag tvinga pappa att spela spel med mig :D Tjiitjing <3

Rocco<3


Min(eller farfars då;)) lille Rocco :D


Alla bilder är av mig!

Bjuder på några av bilderna jag tog idag på Rocco :) Min lilla sötis. Vad tkr du om bilderna? :)

Izor min lille prins<3


Tog med mig Iz in till stan idag där vi åt mat hos Micke, som sagt. Blev pannkakor till lunch :D
Izor var förövrigt väldigt glad över att få åka buss och sedan få en långpromenad till resturangen. Jag tyckte så synd om han ifall han skulle få sitta hos Micke och vänta i 3 timmar så han fick följa med mig hem till pappa :D Så nu ligger han i soffan och myser ;)
Har även gjort iordning fiskgratäng som står i ungen :D Just by my self :D

Handskrivet


Blev ett handskrivet inlägg och jag hoppas ni ser vad det står!! :)<3

Shoppingen+besöksrekord :D


Skjorta H&M 199:-


Linne Gina Tricot 99:- | Strumpor 2 pack Gina 39:-| Strumpor 3 pack Cubus 79:-

nagellack Cubus 2 st för 39 :- eller 1 för 25 :-

Ansiktsmask 20 :-/st. Har provat den med choklad förut och den är riktigt bra! Rengör och återfuktar perfekt ;) PRISVÄRD!!

Detta var allt som fick följa med mig hem :) Besöksrekord idag :D Tror det är uppe i 95 st så fortsätt besöka och kommentera :D Puss<3

Stan med Viktor



Foto: Jennifer(jag).

Kom hem från stan för en halv timma sen. Viktor och jag åkte in en snabbis. Först tog vi en fika, han åt tacopaj och jag åt buddapestbakelse! Mumma :D

Gick in på Holmlunds och sa hej till Linnea för hon praoar där denna vecka. Visar senare vad jag köpte! :)

KLICK? :D

Sov en extra timme ;)

Följ min blogg med bloglovin!


Haha gick och lade mig vid elva igen och sov en timme ;) Åt iallafall en hamburgare nyss och nu blir det väl studsa studsmatta!! :D

Dagens fråga


(du får såklart välja nån annan affär än de på bilden).

Cupcakes recept

GRUNDRECEPT:
100g smör
2  st ekologiska ägg
1.5 dl strösocker
1  tsk vaniljsocker
2  dl ekologisk mjölk 3%
st citron, skalet
4  dl vetemjöl
2  tsk bakpulver
1  nypa salt
____________________________

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst.

3. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal.

4. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.

5. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt.

6. Häll i smeten i formarna till 3/4.

7. Grädda i mitetn av ugnen cirka 10 minuter eller tills de är gyllenbruna och "torra" inuti. (Provstick med en potatissticka, den ska vara helt torr när när du dragit ut den. L Å T   S V A L N A ! :)

CHOKLADFROSTING:

Ingredienser

100 g Philadelphiaost
60  g mjukt smör
300  g (1pkt) florsocker med chokladsmak
0.5  st citron, saften
_____________________________________

Gör så här

1. Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt.

2. Vispa i Philadelphiaosten.

3. Färga glasyren i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit.

4. Bred den på cupcakes?en och garnera med strössel eller blommor.


Morgon promenad med skrutt! <3

Idag väckte Izor och Molly mig vid 06.20 så då gick jag upp och släppte ut Iz och sen ville han dricka. Självklart gick det inte att somna om efter det så jag har vart vaken sen dess -.-

Gick i skogen en stund imorse så då blev Izor glad :D Om en kvart ska jag gå med Linus till hans dagis och lämna honom för han fick lite sov morgon idag med mig :)

Bjuder på Viktors och mina hoppkort från igår ;


Haha Viktor e så... ehm? ;)

Vacker? XD

Stolt fotograf 8D

I belive I can fly, I belive I can touch the sky... nananana lalala ;)


Cupcakes :D


Min lilla cupcake!

Idag när jag och Viktor kommit hem till pappa så bar vi upp sängen till mitt rum och ställde dit den (sängen var min påskpresent, ska visa er imorgon :D) och sen gick vi ut och ställde upp studsmattan :D

Bakade cupcakes efter maten. Blev rätt lyckat ändå tkr jag. Receptet kommer upp imorgon ;)

Ska sova nu, för det känns som att jag bara svamlar! Men god natt och sov gött :)<3

Frukost e gött! :D



Såhär såg min frukost ut för dagen! Risgrynsgröt med mjölk,socker och kanel och en macka med skinka! :)

Om tio minuter ska jag gå till Micke och äta lunch med pappa, sen åker jag förmodligen hem till mamma. Jag fick en påskpresent av mamma i förregår, som jag ska visa er senare, men jag hoppas dom fixade klart den igår ;)<3

 

Lyxmat!




Idag blev det riktig lyxmat! Till varmrätt blev det kött med rotfruktsgratäng och nu till efterrätt blev det bananmilkshake! :D

Recept på bananmilkshake:
3 bananer
½ liter glass
½-1 dl mjölk
7 isbitar
____________
Mixa bananer och is i en mixer och mixa därefter i glass och mjölk. K L A R T!
Smaklig måltid ;)

GLAD PÅSK i efterskott ;)


Har glömt å säga: G L A D   P Å S K ! Eller glömt å glömt! Jag har faktiskt vart i fjällen ;)

OFC är bilderna av mig! Som vanligt vill säga, om inget annat nämns.

Pappas spegelbild haha^^

Jag hade lite tråk så jag ritade lite !

Fika med sötaste <3

Åkte in till stan med Linus idag och fikade på Fågelsången. Mumsigt. Linus tog en prinsessbakelse och jag tog chokladtårta.


Haha ignorera mitt face, det var outfiten jag ville visa er ;)
Jacka: VILA (NY :D) | Jeansleggings: Vero Moda | Väska: Accent| Skor,mössa,vantar: Stadium.

Trevlig
dag med underbaraste linus!

Izooor! :D


Izor: "Matte, jag älskar dig <3". Jag: "Nej det blir ingen mat ! ".
Närå jag skoja bara ;)

U-N-D-E-R-B-A-R-A-S-T-E bilden ever!!


Bara för att jag har saknat min skrutt så bjöds det på två bilder! :)

Bröd



Igår drog Linus och jag fram bakgrejorna och bakade lite bröd! :) Super god frukost blev det då alltså. Recepten har jag lagt upp förut och det hittar du här!

Puss♥

Kläppen!

Klockan 13.30 ungefär så kom Linneas pappa och hämtade oss från skolan. Sen åkte vi hem nån timme innan vi rullade vidare mot Kläppen. Resan dit tog ca 5 timmar med matstopp. Vi tog en varsin  hamburgare på Sibylla och där såg jag en tjej som går i min klass! Haha^^ På kvällen när vi kom fram så spelade vi bara lite spel och tog det lungt :)

Min fina Linnea :)♥
Andra dagen (fredag) så åkte vi skidor. Linnea åker typ bara blåa backar så det blev mest till att åka där :) Vid 15.30 var det After Ski med partypolarna. Haha riktigt duktiga och roliga. På kvällen kollade vi även på Talang! Nån annan som såg det ? ;) 
 
Tredje dagen (lördag) så åkte vi skidor igen. Jag åkte först lite med Linnea i de blåa backarna och efter lunch åkte jag själv i de svarta! Det var lite synd att snön var så dåligt så det blev jätte stora vallar fast det var kul det också, hehe ;) 15.30 var det After Ski igen och då var det ute! :)

På bild: PARTYPOLARNA!! :D

Barnbacken och lite av de rödabackarna! :)

I lördags gick vi även ut på kvällen och åkte plastpåse! Haha^^ Det var skit kul att åka i "liftbacken". Plus att vi sjöng lite sådär också ;)

Och igår,söndags, åkte vi hem! Ganska skönt att vara hemma ändå :)


Hahaha XD

Haha bara min humor eller? ;)<3


Nu e jag föresten äntligen hemma ! :D Skriver mera imorgon om min helg :)

Test