oncontextmenu="return false"

Outfit


Tröja H&M, klänning ?,leggings H&M :)

Här har ni dagens outfit :) Men shit så kallt det var idag :S 1,7 grader Celsius vid sju imorse. :S Inte så mysigt väder att vänta på bussen i. Sen var det storm när jag skulle cykla från stallet :(

Har även vart på agillity med Izor idag. Men han frös så mycket :S

Men kram hörrni.
Imorgon tror jag inte det blir nån bloggning för jag ska till Stockholm på modell för en dag: D:D

Måndag


Bild som jag tog igår :D

Idag har mamma tävlat på Friday. Eller tävlat och tävlat. Det var en banhoppsträning :D Men det gick bra endå. Mamma var lite besviken  men jag tyckte det gick fint!! :P Hihi. Men han är lite knäpp på tävling Friday.

Red Birk innan också. Och han går så fint i dressyren. Han verkligen böjjer nacken och böjjer ryggen. Min sötis<3
Hoppningen gick också bra idag. Inga vägringar och sånt. ^^

Nu ska jag iallfall duscha. Stinker häst är vad jag gör! Haha. Imorgon ska jag på agillity tror jag med lilla Izor. Ska fråga mamma om det gick och skicka ett sms till Maria och fråga om hon vill med. :D

KRAM

Ps. glöm inte att anmäla er till: http://horsejennan.blogg.se/2009/september/tavling-1.html#comment

Ensam mamma söker



Har fixat MASSA på bloggen. Ny header och fixat lite bland kategorierna och sånt. Är nöjd med dagens insatts ;) Haha.
 Nu ska jag nog ta en glass och sen frossa den framför "Ensam mamma söker" som börjar nu klockan 20.00 på TV3.

Städat och städat


Bjuder på en bild på mig! :D

Nu har jag precis ätit mat (: Det blev kött med potatisgratäng. Väldigt gott.

Har städat nu i några timmar och börjar bli trött. Haha. Har tvättat 2 tvättmaskiner,tömt diskmaskinen,damsugit och skurat golvet i hallen,köket,toaletten uppe och mitt rum och så har jag dammat mitt rum med. Hihi. En riktig städdag.

På onsdag ska jag och mamma på modell-för-en-dag :D Halv fem ska vi vara där och då blir vi sminkade av en riktig make-up artist och blir fotade av en riktig fotograf. Det ska bli hur kul som helst!! :D Längtar,längtar och lääängtar!!x)

Foton

Idag har jag visat Birk för några. Dom verkade gilla Birk och jag gillade dom ;) Hihi. Så vi får se hur det blir med dom ^^
Sen har jag bara städat idag typ. Så jag tog en promenad med Izor och fotade lite. Jag hittade en ny runda i skogen också :D Så det var bra. Det blir oftast att vi går på alla grusstigar och gator här i byn och inte så mycket i skogen. Men nu när jag har en bra skogsrunda kanske det blir mera sånt ;) Hihi.

Visar lite bilder nu så får ni mera sen :D

Fotograf: jag(Jennifer)
Modell: Izor


TÄVLING

Kör igång med "Veckans blogg" idag!! :D Det var ju ett tag sen eller hur ;)

Anmälningstiden utgår torsdag den 1 oktober! Då väljer jag ut de 5 bloggar som jag tycker är finast som ni andra sedan får rösta på!! ^^  Du ska också skriva på din blogg att du är med i min tävling :)

Inte så svårt va?? ANMÄL ER  NU :D

Mina nya skor

Stadium-899kr.

Här är mina nya skor som jag lovade att visa :D Vad tycks ? Dom är skit snygga och skit sköna tycker jag!!^^


Hinner och orkar inte

Jag hann och orkade inte lägga upp mitt nya inköp... :S Men jag visar nog er imorgonbitti. Jag ska ta bussen vid tio,halv elva imorgon till mamma och väl hos mamma kanske jag kan blogga lite :D Klockan 13.00 ungefär ska det komma några och kolla på Birk. Spännande ^^ Hiihi.

Nu ska jag sova för jag är SKIT TRÖTT!! Jag är ju liiiite(*host mycket!!!!*) utav en  morgonmänniska. Kvällstrött och morgonpigg.. Haha.

Vad har ni gjort idag då ?

Nu Kina.

Idag har jag,Viktor och pappa vart i Barkarby och handlat :D Viktor köpte fotbollsskor och BjörnBorg kalsonger och jag köpte ett par Nike skor!! ;) Dom var skit snygga^^ kanske blir ett inlägg senare då jag visar dom :)

Sen körde vi gokart också. Det gick väl bra men jag fick ont i armarna :S Det var inte så kul.(att få ont i armarna asså ^^).Min rekord tid var 20,1 och Viktors 19,9 och pappas 18,någonting.

Nu ska vi äta på Kinaresturang med pappa. Min favvo. Haha. Det är iallfall väldigt gott. Vi hörs ju senare antar jag. PÖÖÖÖÖSS!!!!


Skoning

Idag skulle mamma bort så jag skulle sko Friday. Men när klockan var 18.00 och jag väntade i stallet ringde mamma och sa att Bern(hovslagaren) ringt och sagt att det hänt massa saker så han  inte kunde komma först halv åtta men då sa mamma att de skulle ta det imorgonbitti.... Så jag red Birk en sväng..

KRAM


Inte så mkt bloggning

Jag har nämligen inte orkat blogga så mkt de närmsta dagarna! :S

Men berättar lite kort nu :D

Tisdag:
Klockan 08.10 åkte vi från Björklinge till Fjällnora. Det tog ca 30 minuter dit. Vi fick våra stugor där och jag sov med Jessica från 8i och Elin från 9e.
Vi fick göra lite lära-känna-övningar och till lunch blev det skolmat. Men det var gott endå ;)
Sen kom en dramapedagog det var ganska kul. Till middag fick vi göra egna grillspett med korv och köttbullar och grönsaker. Sen myste vi bara innan vi somnade. Jag var skittrött och somnade först klockan 22.00 ^^^HAha

Onsdag:
Vi gick upp klockan sju och då fixade vi oss. Klockan åtta var det frukost i killarnas stuga för den var störst. Klockan tio kom en kille som hette Björn. Han hade blivit mobbad i 9 år!!! Och inte haft en enda kommpis.Lärarna gjorde inget år det heller!! :@ Så det var verkligen  sorgset!!! :(
Sen kom det en annan tant och pratade och klockan tre åkte vi hem. På kvällen kom det en kille och provred Birk. Men han hade ridit 1 termin på ridskola och tröttnat men nu ville han ha egen häst. Mamman hade eget stall och sa att om han tröttnade kunde de ha han som sällskapshäst. Och det ville inte vi så mamma ringde upp sen och sa att vi inte ville sälja till dom.

Torsdag:
Eftersom jag hade studiedag fick Linus vara hemma med mig ;) Vi åt korv och mackaroner till lunch sen tog vi bussen till stan. Där gick vi på "Pellesvanslös huset". Linus tyckte det var väldigt kul :D Sen fikade vi där och efter det gick vi till svandammen och matade fåglarna. Men dom sprang efter oss när vi gick och så bet dom oss i fingret. Både mig och Linus. Sen gick vi på stan och där köpte vi ett par skor åt Linus som har är super stolt över. Han har visat hela sitt dagis dom ;) HAha^^ Sen åkte jag till pappa och då gick vi på kusinen Oskars hockeymatch. Han spelar i Almtuna och de vann med 4-1 :D



Fujifilm fotobok

Vill du få göra en fotobok HELT GRATIS !!??
Om du har blogg/hemsida så kan du få göra en fotobok gratis. Det enda ni behöver göra är att skriva om det på din hemsida/blogg. Du behöver bara skriva 100 ord i ett inlägg. Boken är från FUJI direkt och är värd 344 kr.
Du kan se exempel här : http://www.fujifilm-fotobok.se/exempel-fotobok/ och anmäla dig här: http://www.fujidirekt.se/blogga/.
Ja vad väntar du på? :D

Vad ska din fotobok innehålla? Själv har jag lite svårt att välja vad som ska skrivas och visas i min bok ;) Haha.

KRAM


Hemma!!

Nu är jag  hemma och s*it trött. Orkar inte skriva så mkt nu utan jag berättar om vårt "läger" imorgon istället. Ska även berätta om vad jag gjort ikväll. Men nu soooova! Men jag ska gå med Linus till dagis imorgon!!! Antar att han kommer väcka mig vid sju. Men jag lär väl gå upp av mig själv :S Haha..... KRAMAR

Packat

Imorgon åker jag ju till Fjällnora med KIS! Det ska bli kul. Men jag ville bara medela att det inte blir nån bloggning om jag inte lyckas fixa mobilbloggningen :D KRAM¨

KAKA


Idag slutade vi klockan 14.00 så jag var hemma vid halv tre. Då bakade jag en sockerkaka och efter maten mumsades den :D Hihi. Super gott!!!

Sen hade jag och mamma dressyrlektion för Frida i stallet. Birk han går så fint :D Frida bara berömmer och berömmer och berömmer :D Det är så kul. Men nu har vi lagt ut en annons om att sälja honom :S Men det känns skönt att få lite vila över vinter ^^

KISS AND HUGS <3

Bild


Izzes nya täcke


Idag köpte mamma ett nytt täcke till Izor :D Det är typ en fleece jacka :D Hihi. Han är bara SÅ söt min lille grabb.

IZOR!!! Om du var en människa skulle vi vart gifta nu och bott i Lidingö :D

No prov


I fredags hade vi NO prov men då var jag ju sjuk. Så jag får nog göra det imorgon. Så jag håller på och pluggar nu. Inte störa. Inte störa. Eller ni kan störa detta var tråkigt ^^

KRAM


Jag vill...

Vet ni vad jag vill??

Jo jag vill åka skidor!! Hihi. Det är så kul att svicha ner för backarna ^^ Haha.
Sorry att jag inte skrivit så mycket men det är för att jag bara velat vilat och ïgår fixade jag ju med designen :D Blev sommar bilder men jag ska ta nya bilder i helgen ^^ KRAM¨

Ny design snart :D

Nu håller jag på och småfixar på en helt ny design! En höstdesign blir det. Ville bara medela det om jag inte hinner skriva så mycket ;) Hihi.

Ska fixa hela menyn också ;) :D

Sjuk :(

Idag är jag sjuk :(:( Inte så kul inte. Bara magont och huvudont och så. ingen feber.

Lyssnar på musik och tänkte att jag kunde dela med mig ^^


VARNING!! Fastar väldigt lätt på hjärnan! Men den är BÄÄÄÄÄÄÄST!! :D

KIS och trött!!

Är skit trött om man får säga så. Känner mig lite hängig faktiskt. Men det kan vara tröttsjukan som smygs på. Men i inlägget innan sa jag att jag skulle berätta om en sak. Och jag har blivit KIS(kambratstödjare i skolan)
Så nästa tisdag till onsdag ska jag till Fjällnora med kisarna och leka och sova där :-D det ska bli kul.

KRAM.

(ursäkta bilden:^^)

Igår!

Igår var ju jag och Maria på agillity(som jag nämt i de 20 senaste inläggen^^). Det gick super bra,men han frös jätte mycket på slutet :S Men vi ska köpa ett nytt täcke till han.

När vi åkte bussen till stan fick han sitta i Marias väska för annars kostar det typ 30, eller nåt! Men jag tror att han bara njöt! Hihi:)

Men nu längtar jag tills nästa agillity. Den är nästa tisdag men jag är inte hemma då(ska berätta i ett inlägg senare) så jag kanske ska dit i helgen :D Men tisdagen därpå är det som vanligt och då blir det agillity igen :D


Agility snart ^^


Nu är jag  och Maria hemma och mellan landar för att snart dra vidare till agilityn! Ska snart äta mat och sen tar vi antingen 17.25 bussen eller 17,40 bussen! Hihi. Bara vi hinner äta i lugn och ro så ^^ Men glöm inte att anmäla er till min tävling :D

Tävling

Tänkte köra med en fototävling här på bloggen. Det är inget speciellt tema utan du kör med fria händer ^^ Bilden du tävlar med lägger du upp på din blogg och skriver att du är med i min fototävling ect. Sen väljer jag ut 5 bilder och dom får ni rösta mellan.Ni anmäler er genom en enkel kommentar att du vill vara med och länken till inlägget där din bild ligger. OBS! Om du är med i tävlingen får du räkna med att din bild dyker upp här i ev omröstning och om du vinner. SJÄLVKLART med ditt namn under och/eller på bilden!! Enkelt va?? Men vad väntar ni på? Anmäl er!

UPPDATE:  Sista anmälningsdag är på torsdag ev fredag.(fredag om jag inte hinner på torsdag ^^men räkna med torsdag så ni hinner :D)

Bjuder på två bilder som insperation!!^^^

Modell: Jag(horsejennan.blogg.se) fotograf: Bror Linus

Modell:Izor Fotograf: Jag


Imorgon följer kameran självklart med när Izor,Maria och jag ska på agility. Så då får ni se lite bilder ^^ Men kram och dream sweet<3

Brännbollen


Stilig bild,eller inte! HAha. Tagen igår ^^

Idag i skolan hade vi brännbollstunering! Vet inte om vi vann eller inte. För jag var tvungen att gå så jag inte skulle förlora. Förra året blev det oavgjort mellan 8B och 8I(idrottsklassen), så hoppas vi vann. Men jag tror att vi ska köra en annan dag efterssom typ alla gick. Men isåfall hoppas jag att jag vinner :D

Imorgon ska föresten jag och Maria på agillity med Izor :D Så det ska bli jätte kul. Hon ska följa med mig efter skolan så åker vi vid sex till Uppsala och där stjusar pappa oss till banan:D KRAM

Städa tror jag


Tror jag ska städa nu ;)Lite stökigt på mitt rum HAHA^^Vad ska ni göra denna söndag då? Eller vad har ni gjort? Jag åkte till stallet  vid 11.00 och kom hem vid 15.00 ^^ Jag har ridit både Birk och Friday och mockat och gjort mat till båda. Och det gick bra alltihopa.

Sen ska jag nog föresten gå en långpromenad med Izor^^

PUSS

Mina nya smycken :D


Igår så jobbade jag mellan 13.00-20.00 på Mickes café, så jag fick 500 kr och smycken :D Så det var jätte bra!! :) Älskar mina nya smycken(bilden över). Så söta. Det är en tjej som gjort dessa själv så säljer hon det sen. Jag kanske också ska börja sälja smycken ;) Haha.

KRAM

Viktors,Linus och mitt rum ^^




Mitt rum :D Jag har inte fått nån ny bokhylla än så kartongerna står kvar ;) Haha.

Linus rum :D

Viktors rum! Men Linus kollar på TV där jusst nu ;) Haha.


Outfit idag


Tänkte visa er dagens outfit idag ^^ Om jag hinner blir det "dagens outfit" resten av veckan också ;) Dagens outfit består av:
Linne- New yorker
Röd/vit randig tröja- Zara
Jeanstights- Vila.

Nu ska jag snart äta för att jag har insläpp idag åt hästarna. Sen ska jag rida en sväng. Plus att jag har 3 läxor tills imorgon. Vi skulle läsa 31 sidor i SO. Jag har 10 sidor kvar men dom läser jag på rasten imorgon i skolan ^^ Engelskaglosorna kan jag redan och jag tog fel franska bok. Vi fick en ny skrivbok idag men glosorna stod i den gamla. Men jag lär mig nog imorgon innan lektionen ;) Haha.

KRAM och PUSS.

Föresten så tänkte jag visa er mitt,Viktors och Linus rum i ett inlägg idag :D

Farfar

Idag åkte jag och pappa en stund till farfar efter skolan. Farfar höll på och eldade massa träd med grannen ;) Men jag knäppte massa kort på Rocko och hans ursöta kattungar! :D Så sööötwa!<3
Tänkte bjuda på en  bild. Ni får se mera ikväll eller imorgon kanske. För nu måste jag duscha. Jag har ridit med mamma en sväng och jag är inte allt för sugen på att STINKA häst imorgon i skolan ;) Haha.

Håll med om att dom e söta!! Eller ? <3

Skolan

Är i skolan just nu ;) Vi har språk på EV. Men nu är det rast så vi får göra vad vi vill typ ;) ^^ Ikväll ska mamma tävla så jag kanske inte hinner skriva ikväll :O Men isåfall blir det sent. För vi är hemma vid 8 och då ska jag rida på min söta Birk<3

Men iallafall så är det inte så kul med språk :/ Men jag och Maria ska kanske byta till något annat kul ^^

Jag har tyvär inte så hiimla mycket att skriva om i skolan!!
Eller jo!! Jag´måste berätta att jag vann över en kille i min klass på armbrytning.Han var illröd i ansiktet och jag var oberörd! Så jag klådde han. Han skyllde på att jag hade längre armar än han fast han är längst i klassen ;) Haha.Men tyvär så har hela klassen nu utmanat mig på armbrytning.  Jag får ta igen det imorgon ;) Haha. Men då ska jag VINNA IGEN :D

Jag är så trött ! :(


Sitter vi datan och tycker synd om mig just nu :( Har gått upp  klockan sex hela veckan och i fredags var det hoppträning!(Som var mycket kul :D) och igår,lördag, gick jag upp vid sex igen och då åkte vi på hoppningen igen(som var jätte kul det med ;)) och idag tänkte jag att jag skulle sova ut till tio, åtminstonde nio. Men vem tror ni inte vaknar klockan 07.45 ? Jo precis. JAG!! :(

Men jag  får väl äta lite frukost och roa mig med datahäng. Pappa,Carina och Viktor sover ;)

KRAM

Nyklippt<3



Idag har jag klippt mig! :D Gillar ni det ? ;) Kusinen Linda kom hit på besök och hon fick såklart ha med sig sin sax. Det var typ i mitten av april jag klippte mig sist :O Så idag var det nödvändigt!

Det känns alltid så kort när håret är nyklippt ;) Haha. Men det är också så himmla mjukt! <3
KRAM

Musik


Jag har precis kommit hem från stallet :) Så nu lyssnar jag på musik. Disturbia-Rihanna och Hurtful-Erik Hassle är favoriterna för tillfället :D

I stallet gick det bra.Mockade åt Friday och Birk och gav dom mat och så. Sen red jag Birk. Red över travbommar("höga" bommar ;)) och tränade gallop,skritt,galopp,skritt osv. Utan trav emellan och det lyckades vi galant med. Sen körde vi galopp,halt,galopp,halt osv :D Det gick också bra. Det var lite svårt först för Bick men sen gjorde han det galant med :D Hihi. Han är så duktig min söötprick!! :D Puss på er. Nu ska jag och Linus baka. Viktor kanske också hakar på ;O

KRAM

Test