oncontextmenu="return false"

Dagens

Dagens kläder:
Tröja från New yorker
Jeansleggings från Vero moda

Lite släng ihop :D Mysigt men snyggt, enligt mig...

SO-prov

Igår fick vi tillbaka vårt SO-prov :D Jag fick VG/MVG. Han hade inte skrivit något :S

MAX:23
MVG:21,5 p
VG:18p (tror jag)
G: Typ 10 elr nåt sånt! Nån som vet??

Och jag fick!!!!!!......21 poäng!! Nöjd som attans bara ett ½ poäng från MVG :(  Men han sa typ att han inte visste :S 

Måste göra franskaläxan och duscha nu! Nej nej! Inte samtidigt. Förstås

Läser

Sitter här och läser:D "Clique-En wannabes hämd"

Tävling på fredag

På fredag ska jag ju tävla. LC och LC ;) Det är 33 st innan första LC:n börjar så vi måste nog vara där vid ca 10.00 och det är ca 32 innan mig efter att LC:n börjar :D Jag är typ 6/16. Tror att jag börjar  11.00 ska jag nog hoppa ;);) Bra bra.... Och i andra klassen är jag 7/24. Rätt skönt att det inte är en så stor tävling. Lurbo har ju jätte stora tävlingar ;);)

KJAM

Dagens kläääder!!


Idag består "Dagens Kläder" utav:
Rosa tröja från "Only"
Mina nya shorts från "Vero moda"

Shortsen var ju skit sköna ;);) Vet ni ? Att på torsag ska jag kanske få åka båt  med mamma,Linus och Viktor :D Ska bli jätte kul.. Mellan typ 11.00-18.00 :D Ska shoppa massa då :D



Gränby!



Idag har jag vart med mamma,Micke och Linus på gränby!! Jag köpte en klänning som jag ska ha på skolavslutningen(om vi kommer ha nån), shorts och "ballerinastrumpor"..

Shortens köpte jag på Vero moda och dom kostar 159 kr. Men jag hittade ett par vita för 50 kr. Så jag tog dom och i kassan sa ena tjejen till den andra: "Det ska väl inte vara rea på dessa byxor ?". "Nej,men dom får dom för det då." sa den andra!!
Bra va´? Skiitsnygga..

Ska ha ballerinaskor imorgon så strumporna passar perfekt!!Mamma köpte typ 7 par svarta strumpor igår till mig:D Det var färg på hälarna så att ingen annan tar fel ;)
Klänningen kan jag inte berätta nått om för det ska ju vara en överaskning såklart!

Farmor



Igår var vi ju hos farmor på födelsedagsfirande!! :D Det var supergod mat och jordgubbstårta och chokladtårta. Farmor är riktigt bra på bakning vill jag tillägga!! och laga mat förstås!!
Hon fick en jättefin blommbuket av oss :D
Nu är jag iallfall riktigt trött!! Ville bara få det sagt. Somnade kanske 23.20 elr nåt sånt, och vaknade klockan 08.00 :S:S Jaja..


Nya hästsaker :D

Igår när Viktor var på fotbollsträning så åkte pappa och jag till Hööks. Jag fick ett presentkort på 1000 kr av han i födelsedagspresent förut ;)

Ett nytt regntäcke. "Basic Rain-449 kr". Är super nöjd. Det kommer att passa Bicke perfekt. Stl. 145 om det var nån som ville veta?

Man ser ju inte riktigt hur det ser ut i förpackningen så jag visar mer ikväll när jag provat det på Bicke.. :)

Köpte också en nummerlapp som jag ska ha på fredag. Jag har redan 1 men jag måste ha en ligga i tävlingsmappen ifall en går sönder ;) Har vart med om att dom har släppt och då får man börja leta efter gummisnoddar och knyta. Inte kul!! Men nu har jag en fin extra!


Micke i talang



Igår såg jag på talang :D Kul!!  Shit vilken söt unge-Rebecka Karlsson elr nått sånt tror jag ;)

Men Micke var ju bäst!! Videoklippet är från youtube så det är lite anorlunda när han sjunger hemma mot när han sjunger på scen ;) Lyssna och du är fast ;)

Beyoncé

Beyonce, onsdag 13 maj 2009, kl 19.30
13 maj ska jag ju till Beyonce´. Skiit kul .. Vi bokade det för nån månad sen :D

Vi shoppa innan också:D:D

Dagens och en ny grill


Dagens ;)
Jeansleggings från Vero moda
Tröja från H&M
Kofta från Stadíum

Idag köpte pappa föresten en ny grill:D Blir grillning ikväll:D Gott !

Frystapelsin


Några i min klass har sagt att det är gott med apelsin i frysen ;) Så jag tänkte prova idag:D Orkade inte dela den innan så jag får hoppas det går att skära den sen ;);)

Glassigt!


Idag när jag kom hem åt jag yoghurt och Viktor,pappa och jag köpte glass :D Magnus Classic för min del!! 4/5.Tror jag. Eller 4,5/5 ;);)
God är den iallfall!!

Dagens låt


Igår fick vi denna låttext där det stod typ:
I´d rather ____ with you. 
Så skulle man fylla i på strecken när vi lyssnade på låten:D Kul!!
Låten är vilket fall som helst skitbra<3

The days!

Jeansleggings från Vero moda
Tröja från H&M- I love it <3
Glansig kofta från H&M.. (Fick av farmor)

Var tvungen att platta luggen imorse också ;) Men det syns inte så mkt nu!

Nu ska jag ringa Millan och fråga om vi kunde vara, och sen ska jag rida! 
Millan och jag ska göra matteläxan och lixom hänga. You know määän! ;)

Tror jag ska rida dressyr i paddocken faktiskt! Ska träna på det jag lärde mig igår!! :):) Gick ju super bra igår!

KJAM<3

Sport,sport,sport!!

Idag i skolan hade vi orientering!! Skit kul tkr jag<3. Jag var med Emelie och Hannah <3 Vi var typ näst bäst i klassen. Elr vi har 4 lektioner att samla in 34 st och vi tog 9 st :) Dom andra vet jag inte riktigt men några tog typ 3 elr vad det var. Men dom som var "bäst" tog 11 st. Så vi får slå dom på tisdag:D:D 

Jag har precis kommit in nu från min joggingtur i skogen och nu ska jag äta: D Efter maten har jag dressyrträning med Bick!!<3

KRAM

Bullar

Igår bakade Linus och jag bullar. Kanelbullar faktiskt! Det blev jätte gott! Men Linus gjorde bara degen med mig för han ville inte baka ut dom :(


Bilder:

Tänkte bjuda på lite bilder från igår morse! Knäppte massa efter jag åkt bussen:D

Det var lite "molnigt" på morgonen men på eftermiddagen var det klarblått!

I bäckarna forsar vattnet förfullt!

Min skugga är ju skitsnygg! Eller hur!
Hehe!





Ett ytte pytte inläg!

Jag har precis kommit hem från Fia så jag skriver efter maten :D Men jag lever. Ville bara få det sagt! Pjhu!

Nya blommor i rabatten!


Idag fixade pappa och jag lite i rabatten så vi gick och köpte nya blommor som jag ska sätta dit nu!

Tur att vakthunden Milou var med och vaktade blommorna! Annars hade vem som helst kunnat snott mina fina blommor!! Hehe!

Nyklippt!


Idag följde jag med mamma och Linus till kussen, Linda som är frisör! Vi var hemma hos henne och hon klippte mamma och mig! Nu är håret jätte mysigt och lent!

Nyinköpt!

Gårdagens köp:


Denna kjol från Gina tricot för 199 kr. Mkt nöjd <3 Kikade på den på internet innan vi skulle åka:D

Och denna tröja från H&M för 69,50 öre! Men jag hade en rabattkupong på  50 :- kronor :D Så för mig kostade den bara 19,50:- Bra va´?

KRAM


Gårdagen!


Efter Hannah och jag hade shoppat så åt vi sallad på UN!CO. Gott gott tycker jag! Men det var inge smak typ så Hannah kryddade mitt men råkade få för mkt. Det var typ nån slags svartpeppar så det brännde i hela halsen!! Usch.
Upptäckte föresten att jag kunde äta annanas igår! Jag är typ lite alergisk mot det. För Linus och jag åt en HEL annanas förut själva. Och det var en extra stor så Linus fick utslag i hela ansiktet och jag fick blåsor i hela munnen. Så jag får blåsor nu med när jag äter annanas. Men inte igår! Tjoho för mi! <3

När vi kom hem till Hannah så kom Fia också:D Fia och jag sminkade Bellan,Hannahs lillasyrra. Det blev super fint! (NOT) Vi hade kajal på ögonbrynen så det gick knappt bort ! Hehe. Men sen sminkade vi henne fint! Då blev det jätte bra =)

Hannah,Bellan,Fia och jag satte upp studsmattan! Det gick väldigt bra när man var många!!
På bilden är det Fia,Hannah och Bellan som ska välta studsmattan.Den låg ner när vi byggde ihop den så sen fick vi vända den! Snygga va´?

Vi hade jätte trevligt hela kvällen!
Vid nio kom Fias pappa och dom stjusade hem mig med =)
Detta måste vi göra om tkr jag!<3

Imorgon ska jag kanske vara med Fia,Millan och Bina =) Millan och jag ska iallfall på bio tror jag. Men inget bestämt. Vi ska fråga Bina också. Om inte Millan redan gjort det! För jag sa till henne att göra det! Hehe. Millan är lite glömsk!

KRAM

Liitet inlägg bara!!

Tänkte bara slänga in ett pytte litet inlägg ;) Jag har ju vart i stan idag :D Hittade en kjol och en tröja!! NÖJD! Vi åt på
"UN!CO" .Sen åkte vi hem till Hannah och var en stund. Fia var också där!! Vi sminkade Hannahs syrra Bellan,satte upp deras studsmatta,satt lite vid datan och var ute en massa ;) Hihi!! Skriver mera imorgon elr ikväll! Och lägger in bilderna! <3

Nu är jag själv :S

Nä jag är inte själv hemma, familjen är ju hemma men asså Fia och Hannah har åkt!! Fia kom vid 17.00 och då spelade vi in en film! KULIT! Sen vid 18.00 kom Hannah och vi ringde typ praoplatser hela tiden :S Vi ringde till Gina,H&M m.f men ingen tog i mot praktikanter :( Men en sa att dom kanske kunde så jag ska dit imorgon och fråga!! Ska ju till stan med Hannah :D Fia ska kanske också med!! Försöker ringa henne nu, men hon äter så hon ska ringa upp ;)

KRAM

Hannah och Fia!

Ska vara med Fia och Hannah idag! Tror jag. Dom ska till mig. Om Hannahs föräldrar kan stjusa dom för Fias kunde inte:S
Tror vi ska spela in en movie! Kuul!!<33Måste dra fram lite utklädnadssaker bara! Hehe

Nu ska jag alldeles strax käka kyckling med pommes och sås! Det blev väldigt tidigt för Micke ska iväg och "drajva"(asså drajva=köra) cross!

Tävling(igen)


Jag är med i en tävling(till ;) hihi) hos:www.dexx.se =) Jag tävlar om en parfym man får välja mellan dam elr herr ;) Hoppas jag vinner då ;) Hehe

Millan fixade mitt hår idag ;)

Jag har vart med Millan och Hannah idag ;) hihi och då krusade och lockade millan mitt hår ;) Hehe

FOTON!

Före:

Millan lockar och krusar för fullt;)

Efter:


Blev jag fin? Nu ska jag iallafall gå ut och rida?

Tävling igen ;)


Jag hittade ytterligaren en tävling när jag klickade runt bland bloggar idag ;) En lottning om Tvilight ;) Hos www.blonditamedfotboja.blogg.se

Tävling!!

Jag är med i en tävling hos: http://lemondream.blogg.se/ . Där man kan vinna filmen Twilight!

"läxa"

Nu måste jag fixa min engelskaläxa =) Man ska ta med en låttext och en MP3-spelare med sin låt på. Sen ska man översätta den från egelska till svenska :) Ska bli kul. Jag ska ha Erik Segerstedt-Saturday night.
Älskar den låten ;) Hihi...

//Jennifer

Lapptop!

Acer eMachine - 4GB RAM!

Sitter och surfar lite på olika datorer =) Bärbara asså... Funderar på att köpa en till i höst... Ska ju sommarjobba och så =) Jag har 1700 kr och denna dator från Elgiganten kostar 4990 kr. Så det fattas 3310 kr. Tror jag :S

Hårddisk på 250GB och 4GB RAM och 15,4 tums skärm. Mkt bra tkr jag :D Men som sagt har jag inte råd =(
Ska ju på ridläger i sommar och det kostar 2000 kr elr 2500 kr.. Så jag behöver 5000-6000 kr... Men det kanske inte blir denna dator ens ?? Vem vet.

Skulle vilja ha en rosa lapptop! Det skulle vara lite coolt faktiskt =) Men i höst sa jag va? ;)

KRAM

Hemma!

Nu är jag hemma från våran skidsemester! Skönt faktiskt... Ska gå ut och rida om en stund. För Millan och Hannah skulle bort och få gäster och så, så dom kunde inte :S Men det ska bli kul att rida Bick. Tror jag ska rida i padocken en stund =)

Tänkte bjuda på lite bilder =) Visar flera ikväll ;)

Det var super varmt i hassella =) Åkte bara i långärmadtröja,fleece och
 2 par mjukisbyxor=) Och min "rånarluva". =) Hehe...

Super mysigt... Viktor och jag var ju där och hängde på låset första dagen
så det var typ bara vi i backen ;) Hihi

Högst upp... Bakom Micke(som tar kortet) är toppstugan ungefär.. Eller lite
snettbakom...

Min Birk<33

Åh vad jag saknar Bick :S Men imorgon får jag träffa honom =)=) Men på tisdag börjar skolan igen =(

Vill också säga TACK till Hannah och Millan som tagit hand om Bick dessa dagar så han inte går runt och blir tjock ;) Hehe... Bina har också hjälpt till =) TACK

Bad och skidåkning

Idag har jag åkt skidor i ca 5 timmar. Lagom trött liiiksom. Sen gick vi och badade... Bastade efteråt också. Jätte mysigt. Men det var 85 grader varmt så det var mkt varmt måste jag säga.
Tror jag har solbränt mig... (?) För det svider på min näsa som om jag skulle ha bränt mig=(Men man kanske inte kan bränna sig av vårsol ? Eller?

Måste föresten berätta att igår gick jag
,Viktor och Linus äggletarjakt! Hehe.. Så vi fick ett varsitt stort påskägg av Bäver Benny! Det ni! Bäver Benny är maskoten här på Hassella sport och konferans.

Det är väldigt varmt här måste jag säga!
I morse var backarna bra. Men de var dåligt prepparerade(eller vad det heter). Men nu på eftermiddagen så smällte allt så det gick knappt att åka... Aja

Ha det bra <333

Dessert

Nu ska jag med mamma och familjen och äta en varsin dessert :) Vi har ätit pizza här i stugan nämligen. Idag tävlade jag. Det var att man körde två st lopp och man skulle ha så lika tid som möjligt. Jag hade 65 hundradelar i skillnad och Viktor hade 20 hundradelar mellan sina åk. Så Viktor kom 2:a. Han fick en termos som kostar 179 kr. Vi skulle köpa en sån men den var så dyr men nu fick han en sån. Plus ett par tjocka strumpor.

Vi hörs sen <3

Trött!!!

Super trött just nu! Har åkt skidor 1 timme nu på kvällsåket sen så gick jag med Linus på discot men det var inge kul :( Så nu är vi hemma i stugan och ser på Talang!  <33 kul tkr jag <33 Eller ja..men det är okej =)

Skidåkning!

Nu har jag åkt skidor i ca 6 timmar. Mellan 09.00-16.00, men vi hade en lunchpause på en timme så 6 timmar skidåkning. Jag åkte massa med Linus också. På förmiddagen. Åkte helt själv med Linus i barnbacken och i liften =) Han var väldigt duktig. Men han blev lite pipig när mamma var med :S

 Nu ska jag snart äta tacos och sen ska jag på kvällsåkning emellan 18.00-21.00. Men jag ska kanske ´på disco vid 08.00 men jag hinner ju vara med en timme ialladall :D


KRAM

Framme

Nu är jag framme efter ca 3 timmars bilfärd. Vi stannade och tog en liten fika också. Tog en kladdtårta med grädde. Men grädden var inte så god ärligt talat. Typ som sprutgrädde :( Blä!

Vi badade också en sväng. För dom har ju badhus här vid hotellet, ca 200 m från vår stuga. Det spöregnade direkt när vi kom fram :( Men nu duggar det bara.. Men enligt prognoserna så ska det vara sol hela helgen!

Ska snart äta kyckling med pommes! Gott gott!

Vi hörs ikväll eller imorgon! <3 kram

Nu hörs vi inte först jag är i fjällen!

Måste stänga ner datan nu för jag ska köpa fiskmaten och sen ska vi nämligen åka. Så antar att vi inte hörs först jag sitter i en mysig stuga äter frukter och dricker saft och väntar tills kyckligen och potatisen ska bli klart!! <33 Gott gott! Tkr jag asså !


Sådär ja!

Nu har jag lagt ut alla lappar i stallet! Blev inte så många för jag tror dom hittar endå.. Skrev bara vart maten till katterna och Birk ligger <3



Ska till ICA nu och köpa lite fiskmat! För vi glömmde att köpa det igår och 3 dar utan mat är ju lite elakt kanske? Hehe...

JIPPIE

Micke ska ta med datan endå! Så jag kan höra av mig =) Men kommer nog inte lägga in bilder så det får ni se på måndag =) Och jag kommer nog bara skriva något litet inlägg om dagen för vi kommer ju åka skidor stupiett! Men imorgon är det skidåkning mellan 10.00-16-00 sen är det kvällsåkning mellan typ 18.00-21.00 tror jag.. Men hinner nog få in ett inlägg på morgonen och innan kvällsåkningen =) Bra så ?

Packat och klart!


Nu har jag packat allt tror jag =) Vi får hoppas...Ska lägga ut allt i bilen nu iallfall.. Sen måste jag säga hej då till Birk.. Saknar honom redan fast jag inte åkt än.. Min fina pojke<33.. Önskar att vi kunde haka på transporten och ta med honom så skulle han och jag kunna rida i snön och klättra i alla backar.. Men men.
Hannah och Millan kommer ta väl hand om honom.. Har ju lagt ut lappar överallt... Eller jag ska göra det nu.. Men jag har skrivit lappar.. Antar att dom hittar. Det är bara havren och mineralerna som dom inte vet...

Måste gå vi hörs om en stund!

God morgon antar jag!


Vaknade av att något bara skrek typ: VAAAAKNA!! Tennter vi ska åka nu!! Till stugan!!
Jippie tänkte jag..Självklart var det Linus som skrek! Men klockan var endå halv nio så lite sovmorgon fick jag =) Hehe.... Min brorsa Linus kallar mig för Tennter.. För han kan inte säga Jennifer =S

Dåliga nyheter :(

Tror tyvär inte att datan kommer hänga med =( För bilen kommer vara så proppfull utan datan endå.... =( Men om den kommer med så ska jag blogga!!
Kommer blogga imorgonbitti och på måndag direkt när jag kommer hem! Men tyvär är ni utan inlägg fredag,lördag och söndag =( 3 dagar! Men ska göra så gott det går! Skriver massa imorgon och på måndag så ni får något att läsa endå.. Antar att ni kanske ska fira påsken ni med? Eller? Vad ska ni göra då ? Åka skidor,på solsemester,jobba eller bara vara hemma?

Tråkigt tråkigt! Men det är inte mkt att göra åt förstår ni.. För annars får vi nog sitta med allt i knät! Och datorn kommer nog bli krossad för vi ska ha all mat och kläder för 5 personer och skidor och pjäxor till Viktor och mig!!

Måste packa klart nu KRAM!

Ps. Ni måste kolla på min blogg varje dag även om inte datan följer med för det kanske finns data att låna där =)
Eller nått sånt! HÖRES!

Låt<33



Såg att i denna låt försvunnit och jag hade ju min låt där ;) Super bra!

Teckning!

Har suttit i typ 1 ½ timme och ritat på en teckning...Jag bara kände för att måla så jag gjorde det ;) Väldigt nöjd faktiskt. Eller vad tkr ni?

Jag tycker att jag fick till huvudformen mkt bra. Eller vad säjs?

Inte så nöjd med händerna på denna bild:S

Japp! Det är mitt motto det ;)

Borde ha haft lite mera snébena men annars så var håret bra.. Lite mera "fläkt" så!

Inte nöjd med höfterna... Dom skulle vart smalare och mera "beniga".
För det är ju det bilden "visar" på nått sett.. Att hon liksom är hur smal som helst och är på väg att ta självmord men ångrar sig på nått sett...Det är det bilden också är att man inte vet varför. Mkt gåtfull bild. Eller vad säger ni?


Jag har lagt på ytterligare några detaljer.. Men orkar inte visa nu. Visar sen. Ska äta nu och sen ska vi hälsa på några i Bälinge. KUL!! Jag längtar:D Micke kommer snart med Linus och då ska jag åka med honom. Får "klä up" mig lite då.. Inte gå runt i "skräpkläder". Haha... KRAM

Promenad med Izor


När vi inte hade någon el tog jag en promenad med Izor =) Gick i drygt en timme.. Izor var nöjd. Jag var nöjd. Hoppade lite agillity också. Det finns en liten bana där jag hoppade =)

Jag får väl bjuda på lite bilder så här en onsdags eftermiddag =)

Lite ur form idag. Inom fottandet asså.Men jag knäppte ju själv så.. ;) hehe

Vilket fotto är snyggast? Själv gillar jag det första på mig...

Izor ville inte riktigt vara med på kort men mysig bakrund... Våren är iallfall på G. Bäckarna forsade för fullt♥ Tyvär såg jag att det var lite snö på detta fotto, men det märker ni inte va´?

Läste på en blogg att det är massa snö uppåt och hon hade skrivit hur mkt ¨på olika ställen i norr.. Och i Hassella är det:
Teräng:65 cm snö och backe:38 cm snö. Perfekt. Nu måste solen titta fram lite bara...Så kommer påskhelgen bli perfekt!

KRAM

Ingen EL!


Har vart hemma själv idag för familjen liksom jobbar och går i skolan ;)
Låg och tittade på TV när elen bara bröts så jag ringde Micke och han sa att det var för dom skulle stänga av elen mellan 10.00-13-00 :S Men men.. Nu är elen tillbax ;) Bra så.

Bullar och mjölk =)

Käkar två små bullar och dricker mjölk just nu.. Gott gott!
Har badat med Linus,städat garderoben,plockat på mitt rum,tvättat och nu ska jag tvätta ännu mera tror jag! KRAM


Viktors träning!!

Viktor var på fotbollsläger idag =) Det är idag,imorgon och i övermorgon.. Mellan 09.00-10.00.. Jag skulle cykla dit med Viktor men vi cyklade lite fel på ca 20 minuter så han kom typ kvart över nio :S:S Aja... Iskallt ute så jag stannade kvar med Viktor och värmde mig i sporthallen där de var :)

Det var 8 st med och 2 st tränare.. I Gamlis föresten.. För 150 kr/dag.

På torsdag åker jag till Hassella =) Ska försöka få med datan och så.. Men kanske inte kan lägga upp bilder efterssom det inte är min data.. Utan mammas eller Mickes... ;)

Hade hopppremiär ute i paddocken idag =) Jätte kul.. Tränade massa svängar och vägar och allt möjligt. Hoppade mitt plank idag utan problem... Så det var nog bara fjant han höll på med i helgen ;)

KRAM

Gaaaaaaammla minnen!! ;) -06

Kikade runt på facebook och så..Finns ju inte överdrivet mkt å göra 06.50 :S Men hittade denna bild på min mosters facebook... Snygga va´?

Var ju ett tag sen ;) Hehe

På bilden:
(från vänster)Carina,Robin,Patrick och Sahar ;)

Nä.. inga flera minnen nu! Ska äta frukost.. Men snacka om att pappa hade långt hår!! Håll med!! ;) Hehe

KRAM


Trevlig dag =)


Var och bowlade idag med pappa,Viktor och Carina.
Jag vann första ronden och pappa andra och jag vann allt totalt!! :D Glad glad. Kommer jämt sist. Men det är en annan historia.
Cycklade dit och tillbax idag också =) Kul kul... Tror jag ska cyckla mera ikväll =) Efter våra mackor som blir middagen idag ;) Hehe.. ingen i familjen är typ hungrig så vi ska äta varma mackor som man har i ugn :D:D GOTT

Söt skorpa va´?


Hittade denna skorpa i vårt skorppaket idag när pappa och jag skulle äta mellanmål ;)

Tråkig bussfärd

Bussen var typ 10 minuter försenad... Jobbig när man kom 10 minuter för tidigt också.. Hände inte så mkt på bussen..

Men det var en tant som gick på, hon var skit tjurig typ.
Busschafören: Ska du plocka blåsippor..(typ så sa han)
Tanten: Ja!!

Skit snobbigt sa hon det och sen satt hon och stirrade på mig och när jag tittade på henne vände hon bort huvudet och såg ännu mera arg ut! Fy..

Sen var det en gubbe som gick på och hennes fru stod brevid utan att gå på... Och hon skällde ut chafören att bussen tidigare bara åkt förbi för att det var ombyggnationer! Typ 10 min stod hon där... Aja! Nu är jag framme i välbehåll vilket jag är glad för...

Tror jag ska ut på en cyckel runda nu faktiskt! Nice


Ännu mera bygge!

Var ju barnvakt åt Linus idag :) Mellan halv nio och ett. När jag sov där i min skönhets sömn kom Linus upp,super glad och sa att Micke skulle åka. Så det var bara att kliva upp och serva liksom.. Annars..annars..ja annars blir det inte kul!

Men vi byggde ett till plank iallfall.. Nu jäklar ska Bicke få träna. Ska till Lurbo den 17/4 och vara med på en CR hoppning. Så ska jag hoppa lågt typ 70 och 80 cm. 2 klasser alltså. Så får jag hoppas att det där planket är med igen :)


Nöjd,nöjd!
På tisdag innan Bicke ska bli skodd så ska jag hoppträna här hemma. Nu kan man ju rida ute i paddocken också.. Ännu bättre. Men iallafall så ska jag prova planket då=) Bra så!

Vad tycks? Beställa kanske?
Närå..Dom säljs tyvär inte! Haha

Studsmatta premiär =)

I helgen studsade jag studsmatta för första gången i år =) kul kul! Gjorde som vanligt massa volter och så. Men lärde ta det lungt för ska man studsa så får man Linus på köpet! Så är det. Minsann.


Plank:D


Ser ni den där vita plankan där nere ?? Jag och Linus sågade och målade den plankan för jag ska ha det som plank och hoppträna över här hemma:D För han vägrade ju på ett vitt plank idag... :S

Ska ju vara barnvakt åt sööte lille Linus imorgon för mamma har prov och Micke jobbar.. Men det är bara nån timme på dan =)Tror att vi ska baka bullar,fixa till ett till plank,städa och måla påskägg och en massa skoj :D:D

Mysigt mysigt...

Jo föresten...

...Bicke stannade framför ett hinder på framhoppningen så jag flög "över" halsen och slog i näsbenet på hinderstödet
=(  AJAJAJ!! Han typ vinglade lite innan så han kom konstigt! Men jag ramlade inte av.. hehe. Men nu gör det jätte ont iallfal =(

Tävlingen:D:D

Allt gick bra idag:):) Att värma upp och ja, ni vet =) Allt liksom... Men han vägrade ut sig i båda klasserna på samma hinder!!! USCH blev lite besviken:(:( Förra året när vi var där på samma ställe vägrade han ut sig på samma hinder!!
Jag ringde Ingrid sen också och hon sa att det måste vara banbyggaren som byggdt banan konstigt för nästan alla vägrade ut sig på det hindret!! Jo föresten! Ska kanske berätta att Ingrid är mamman till hon vi köpte Bicke av =)




Är nöjd ändå :):) KRAM♥

SÄLJES!!

Jag säljer nu detta akvarium pga. tidsbrist. Vet inte riktigt hur stort det är..:S 15-20 liter ungefär...

Allt ingår!!
Växter
Fiskar
Pump(+filter...)
Värme"termometer"
Lysrör
Och ev mat som blir över vid snabbt köp!!

mm

Pris diskuteras men runt 500 kr + elr -

Låter detta bra så skriv en kommentar och fyll i fältet för e-post med din e-post adress elr telefonnr.



Väldigt mörk bild dock.. Men för ev köp så skickar jag flera bilder :D

Hör av er snaras! Mkt bra pris!

Äntligen:D

Nu har äntligen all snö och is smält undan.. Vilket är jättebra för nu kan jag äntligen träna i våran paddock istället för vårt ridhus<3

korvgrillning<3

'
Idag när vi kom hem från min dressyrtävling så gick vi ut till morfar som eldar i skogen :) Vi grillade lite korv vilket var väldigt mysigt :D
Jag åt 2 st korvar och 1 ballerinakaka :)




Tävling!!



Tävlade ju dressyr idag :):) Kul,kul!
Fick med mig 2 st rosetter idag faktiskt. Men det var bara en *CR ...
Han lyssnade väl sådär, men jag fick 57% och 61 %. 61% är mitt rekord!!
Malin i 7C var där och hjälpte till så hon och jag snackade lite :D

Imorgon blir det mer seriöst ;) För då är det riktig tävling!! BRA BRA :D

KRAM

*CR betyder Clear round. Och med det menas att man rider valfritt pogram och får rosett om man är över en viss procent i dressyr. Och man tävlar bara mot sig själv. I hoppning är det samma princip bara att man rider en hoppbana och om man går felfritt(dvs att man inte river) får man rosett....

Hoppas ni förstod min lilla förklaring på CR ;)

LÅT<3

Kikade runt lite på olika bloggar och såg att nån tipsat om denna låt så jag lyssnade på den och jag gillar den faktiskt! Ganska skönt låt ;)
 

Näää

Förkylningen börjar komma tillbaka :SVar ute i stallet och knoppade Bickes man och då känndes det bra, men när jag kom in så blev det värre :S MÅSTE bli frisk ju... Specielt tills på söndag för jag har ju längtat så mkt efter det <33


KRAM<3

MYS MYS :D

Mamma och Micke har vart i stan idag, så jag och Linus har vart själva några timmar.. Men mamma kommer alldeles strax ;)
Linus och jag har gjort hemmagjort pizza :D Mkt gott må jag säga :D
Sen gjorde vi egen yoghurtglass... Mums. Men mamma köpte vanilj turkiskyoghurt, så den blev ganska lös för man ska egentligen ha vanlig turkiskyoghurt.. Men det var gott endå =) får göra nån gång utan vanilj i yoghurten ;) Blev lite som smoothie ;)

KRAM

....

 
 
Mamman och pappan bråkade.

En dag packade pappan sin väska.

Flickan frågade vart han skulle.

Jag ska resa iväg ett tag, sa pappan när flickan skulle säga hejdå på tågstationen.

Flickan frågade när han skulle komma tillbaka.

Han gav henne en ros och sa:

När rosen vissnar kommer jag hem.

Men först när pappan satt på tåget

upptäckte flickan att rosen var av plas
 Pappan skulle aldrig komma tillbaka...om du verkligen älskar din pappa kopiera då denna text annars vill du att din pappa ska försvinna...

Självklart vill jag att min pappa INTE ska försvinna!!


BROR OCH SYSTER


Älskar du din bror och/eller syster?

Älskar du dom fast dom retas ibland?

Älskar du dom fast dom skämmer ut dig?

om du älskar dina syskon fast dom skämmer ut dig.
kopiera detta och lägg in på din blogg, det bevisar att 
du älskar dina syskon =)


USCH

Har tråkigt! Hatar att vara hemma från skolan. Det är så tråkigt. Det finns inget att göra. Asså om man är sjuk. Huvudvärken är borta men jag snyter mig varochvarannan sekund typ :S INTE KUL! Och hostan sitter kvar:( Men det kommer nog försvinna. Ska ta lite nässpray så att det känns bättre. KRAM

Talang 2008

Juryn i Talang 2009 Foto: Stella Pictures
Ja ikväll drar TALANG 2009 igång. Antar att jag lär sitta bänkad framför TV:n då =)
Bert är fortfarande med i jurryn :D Bra bra. Sen har vi fått två små tillskott. Charlotte Perelli och nån Johan. Men det bästa av allt är att: Tobbe Trollkar och Markolioo är pogramledare. Kul om ni frågar mig. Håller ni med?


Nervöst!!

Är faktiskt lite nervös inför helgens tävlingar! Brukar inte vara så nervös. Men det är ju trots allt första tävlingen för iår så det är klart att man har lite pirr i magen!!

Har checkat startlistorna och det är än så länge en efteranmäld i andra LC. Så jag är 23/27 :D Men första LC är som vanligt:D 25/33... NERVÖST! Men det gick super på hoppträningen så det lär gå finnemang i helgen :D

Blir det något fint litet tillskott här efter helgen?

Tror att det är 26 st rosetter :D Plus att jag har pokaler också :D

KRAM<333

Förbereder:D


Har börjat hänga fram allt nu:D Vita ridbyxor,kavajen,ridhandskarna och ja..ni vet! <3
Kommer bli mkt elegant! Bicke och jag alltså :D

Lyssnar på Eric Segerstedt! Den låten har nog snart spelat sönder mina högtalare! Haha.
Den är så bra. Tycker jag.Såklart!
Någon som håller med om att den är BÄST??

KRAM

VÅR VÅR!!


Åhhh!! Vilket vackert väder!! Mysigt med vår måste jag säga!!

Har inte vart hemma från skolan en enda gång i hela sjuan.. eller jag åkte hem för jag hade ont i huvudet. Och då missade jag typ 2-3 lektioner men inte mer. På julafton var jag ju lite sjuk på morgonen men var pigg på kvällen när alla gäster kom!! Men nu när jag ska tävla och det är påsklov(idag :D) och det är värsta mysvädret så blir man sjuk!

Ska inte gnälla mera! Nu är det vår och ska tävla i helgen och sen drar jag till fjällen och åker sidor:D

Dagens låt


Kaos med andra ord!!


Shit pommfritt!! Snacka om kaos i mitt rum!! Men jag kan faktiskt skylla på att jag är sjuk och inte kan städa!! Det ni ;) Det är inte alla som kan det!

Sjukling här!


Har gått och blivit riktigt sjuk :(:( Inte kul.
Förkyld som bara den,världens hosta,ont i halsen och hes och huvudvärk!! Har tagit alvedon men det hjälper inte! Någon vet nåt bra tips mot allt detta?
Måste liksom bli frisk inför helgens tävlingar !!

♥KRAM♥

Publik!


Snacka om full läktare idag när jag red! WOW..Det brukar vara ett par st som kollar! Men inte flera tusen!
Eller så var det så att det bara var mamma,pappa,Viktor och 2 st till som jag inte känner:)
Men det räckte lagom med så mkt publik tkr jag! Var kul att pappa kom och tittade:D Han sa att det såg mkt bra ut ! Så man får ju lita på det;) När pappa kommer och tittar får man självklart Viktor på köpet! Det roliga är att Viktor prickar in alla dagar att se på min hoppning när pappa är där;) Haha... Men men. Får vara glad för publik!

Föresten var det 60 st(!!!!!!) i LD sen är det LC,som jag ska rida! Så jag kommer nog rida rätt så sent :S Hehe.. Men då kanske pappa hinner dit och titta:D

Ja ja.. Får se om jag ska till skolan imorrn eller inte:S KJAM KJAM

Plågsam dag:S

Gick till skolan idag iallfall:S Hade trotts allt bara vaknat tusen ggr i natt, super förkyld,jätteont i halsen,huvudvärk och endast 37,9 graders feber!! Frisk som en lärka. Eller inte.
Var ju tvungen att gå i skolan om jag skulle på hoppning! Så det var bara att lida igenom denna dag! Hade musikprov! Det gick väldigt bra. Tror jag.


Hoppträningen gick såå bra!!
Vi hoppade inte så mkt efterssom jag ska tävla hela helgen. Men det blev några språng på 90 cm.. Var lite död i kroppen efterssom jag var liiite sjuk. Ska duscha nu! Hörs!

Sjuk i huvudet!! :@

Jag är såå sjuk i huvudet:(   Nej nej! Inte sjuk i huvudet så utan jag har ont i det:S Och jag är väääldigt förkyld :( Inte bra inte bra.. Tveksamt om ´jag kommer upp till skolan imorgonbitti:S Mår så dåligt faktiskt! Men jag måste kämpa mig upp imorgon för jag har ju musikprov och hoppträning! och tävlingar i helgen som man inte får missa!!

Är typ yr och trött och förkyld och har jätte ont i halsen :(

Måste tyvär plugga på mitt musikprov nu :(

HA HA BINA!!

Super kul ;) Jag skrev ju i inlägget innan att Bina har slutat men tydligen inte... Ett aprilskämt bara:S

Såå kul.. Men jag är trött och så,så jag går på allt sånt väldigt lätt idag!!

KJAM!

BINA!!

Jaa..Idag så slutar Bina med sitt bloggande:S Tråkigt tycker jag :( Hoppas hon kastar in något inlägg nån gång iallfall....

VI KOMMER SAKNA DIG INOM BLOGGNDET!


Klicka f�r att st�nga bilden

April,april

Idag är det april!! Har inte blivit överdrivet mycket lurad:D

Men jag fick ett sms av Fia som löd:
Jag ska åka till Grekland sista minuten på påsklovet...Fick veta nyss:D

Jag gick på det och skickade tillbaka: Åhh vad kul... osv.

Sen fick jag: Titta längre ner på sms:et!! Så jag gjorde det och där stod det:
April,April din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!!


Test