oncontextmenu="return false"

Shorts



Dessa söta shorts finns att köpa på H&M för 49,50:-
Tror faktiskt att jag ska köpa de nån dag, tänk så mysigt att använda dessa i sommar när man strosar runt på stranden! :) Do you like it or not?

Fortsätt anmäla er!



Bara för att jag är så snäll så stoppas anmälningarna inte först imorgon 14.00 ist för ikväll! Just nu är det 75 st med och vi hoppas ju på 100 så kom igen ANMÄL ER! ;D

Anmäl er HÄR! :)




Ego pics


Foto på mig!

Vad gillade ni bäst? SvartVit eller Orginalet?


Me like!

Förra måndagen var ju jag och Linnea i stan och shoppade! Har inte hunnit eller orkat visa er sakerna, men nu kommer de! :)



Tjocktröja: Cubus 199:-

Linne: H&M 49,50:-
BILLIGT!! ;D

Shorts: H&M 99:- Köpte likadana fast i en annan färg när jag var i Sthlm. Älskar dom så jag var ju tvungen att köpa i vitt också! (Se de andra här.)

Så här var alltså kläderna från förra måndagen!

Linnea imorgon


FOTO: JAG(JENNIFER)

Sorry för den dåliga uppdateringen idag! Men det stryker vi över!! Sitter och kollar runt på olika campingar just nu! För i sommar ska nämligen jag och några kompisar tälta!! :D Imorgon ska vi vara och planera hemma hos Linnea, och gissa om jag längtar? ;D

Ska snart sova för jag är faktiskt skit trött! Kram<3


Say: Smiiile!!


Foto: Linnea Modell: Jag Gillar detta foto på mig, eller vad tkr DU?

Halloj på er mina fina läsare!! :) Hoppas ni mår gött^^

Ska snart äta, men jag funderade på en grej! Jag vill skriva om något intressant och något seriöst! Kanske om rökning,alkolhol,våldtäckter,misshandel ect! Vad skulle ni tycka var intressant att läsa om?

Svara gärna på frågan jag skrev innan så hörs vi senare! :)

Leila bakar

Foto: TV4
Foto: TV4

Sitter och kollar på Leila bakar! Hon är för härligt... Såg ett recept som jag ska prova i helgen! :) Ser ni på Leila bakar? ^^

Today is it DANS! ;D


Foto: Linnea| Modell:Jag

Om en halvtimma åker jag till dansen och jag är så HÄR trött! Men det är bara att kämpa de 2 sista veckorna i skolan (y). Vi hörs senare ikväll? :)<3

Självporträtt






Foto: Linnea Modell: Jag

Lite bilder från igår som vi tog i det fina vädret! :) Nu ska jag plugga mera franska! Men så länge får ni nöja er mer dessa bilder och fortsätta anmäla er till tävlingen! :)

Jag är trött!





Tog några blommbilder igår så dom är alltså av mig! :)

Nu är jag trött för er er som undrar! Var en rätt så dryg skoldag. Men efter det så åkte jag till stallet och red vilket var mindre tråkigt!!

Ikväll är det min lilla filmkväll för då är det nämligen Desperate housewifes klockan 21.00 och Cougar town klockan 21.55 ! :) Ska ni se något utav dessa pogram?

3 klänningar<3


Linne/klänning: Stadium 149 kr

Klänning:H&M 99 kr

Klänning:H&M 69,50 kr

I lördags när jag var ute och irrade efter en present åt Viktor så köpte jag detta! :) Är väldigt nöjd med grejorna, eller vad tycker ni? Hade den sista klänningen idag och jag tyckte iallfall att den var somrig^^

I morse försov jag mig så på 8 minuter klädde jag på mig,borstade tändera, packade idrottskläder och åt frukost! Det kallar jag rekord ;)

Efter skolan åkte jag och Linnea till stan för att shoppa lite, hihi. Ni får se kläderna imorgon eller så :) Och efter maten var vi en liten stund och vi knäppte lite kort haha ;) Nu ska jag sova, gö natt<2

Sno stilen av Emmy....



Detta är den första Sno stilen av... som jag gör här på bloggen ^^ ;) Hoppas ni tkr det är lite likt iallafall?

Klänning:Cubus|Jeansjacka:H&M|Väska och skärp:Ginatricot

Puss!

Fest!


Ost och skink smörgåstårta! Det står 12 år i den för er som inte ser ;)


Italiensk smårgåstårta med pestofyllning,rostbiff,tunnskivad kyckling,salami,oliver,tomater m.m

Tårta ett: gräddtårta med olika frukter. Tårta två: Chokladgräddtårta med olika frukter.

Här är all mat som serverades idag på Viktors lilla fest! Massa mat blev det men nästan allt åts upp. Bra där ;) Smörgåstårtan gjorde pappa och jag tillsammans och alla sa att det var den godastetårta de någonsin har smakat! Antar att det var bra reccentioner eller? ;)
Viktor verkade glad för paketen och av mig fick han 100 kr på Stadium :)

Kram<3

Dagens smarta idé


Gick en promenad med Milou i spöregnet imorse! Nästa gång tror jag banne mig att pappa får skjutsa mig ett varv runt parken medans Milou springer brevid! Jo men det tycker jag verkar bra!! Och om polisen skulle komma och fråga varför vi kör där så svarar vi bara att vi åkte till vårt odlingsområde för det är ju faktiskt tillåtet!

Jo men jag tycker faktiskt att det var en ganska smart idé där!

Sommarkänslor





Igår var jag,Viktor och Linus i stadsparken en liten stund. Tog massa härliga kort bla de ovanför! :) Har massa mera kort från igår och idag, vill ni se? :)

Izor





Mitt hjärta,mitt liv,min Izor<3

Hugo






Foto: Jag Modeller: Hugo och Moster Mia.

I fredags när vi firade Viktor så kom Mia och deras nya hund Hugo. Han är väl bara drygt 9 veckor och är en amstaff/pitbull (tror jag?). Skiit söt. Ni får lite bilder att dreggla över ;)<3

Regn ute...


Mmmm.. det är så himla mysigt att lyssna på musik när det är dåligt väder ute!! Eller vad säger ni? :)

Nu ska jag redigera lite bilder, men vi hööörs<3

Go´morgon!

Vaknade för en timme sen ungefär och nu ska jag på promenad med Milou. Orkar inte lägga upp en bild eller något, hehe ;) Men glöm inte att anmäla er till tävlingen! :)

♥Klääääder :D♥



Idag när jag var på stan såg jag en stor skylt med följande text: "Tag 3 betala för 3" inne på Cubus. Orkade inte gå in där när jag var på stan tidigare, men jag kollade efter saker på internet och hittade sakerna ovanför. Allt är som sagt från Cubus och jag tänker tvinga med nån kompis på måndag så jag kan köpa det där^^ Hihi<3

I
dag när jag gick på stan för att köpa en present till Viktor så köpte jag 3 klänningar till mig^^ Hihi ;) Visar det nån annan dag för nu ska jag sova :) Sovgött<3

FORSÄTT ANMÄLA ER TILL MIN TÄVLING!!♥

Gaylord?



Han äger! Förutom hans gaylord så äger han allt å alla!! Eller vad säger ni? ^^:)<3

I love Iz♥



Nu åker jag in till pappa! Ska shoppa nån present åt Viktor och kanske ett par shorts åt mig (y) ;D<33

♥I´m cute?♥


Bild från i måndags när jag sov hos Linnea! :)

Shit vad jag är trött nu!!;O
Joggade typ 3,5/4 km idag i skolan. Vi fick välja mellan kubb,fotboll eller orientera men då frågade Maria och jag om vi fick jogga ist och det fick vi såklart^^ Gick faktiskt rätt bra tkr jag och det var inte så tungt i alla uppförsbackar (y) Wäjj!

Efter skolan åkte jag till stallet och red Friday. Gick väl inte bäst eftersom han var helt knäpp och vägrade gå förbi på ett ställe! :S Men nog om det! Viktor fyllde 12 igår, G-R-A-T-T-I-S, så halva släkten var här (alltså alla på mammas sida). Vi åt mat och tårta och jordgubbar ;) Imorgon ska vi fira hos pappa :D

____________________________________
Mitt internet loggade ur igår när jag skulle publicera det, men jag publicerar det nu ändå! ;)


Red Friday idag! :)



Åkte till stallet direkt efter skolan idag! Gjorde även det i tisdags.

Red en långrunda idag på ca 60 minuter och det gick mycket bra. Nu äntligen får man rida honom som vanligt efter att han tagit det lungt eftersom han skadade sig för ett tag sedan :/ Men jag galopperade en massa och det var M-Y-S-I-G-T! :D Men han småstegrade och försökte sticka när han blev rädd för shettishingsten. MES! Haha ;)

Aja, får se om jag rider imorgon igen! Har saknat att rida... Man kanske ska börja rida och tävla igen? ;D<3

Tävling: Vinn tidningsprenumeration!




Nu drar jag igång en tävling i sammarbete med tidningskungen.se! Priset är en prenumerationscheck till värde mellan: 250-400 kr beroende på vilken tidningsprenumeration du väljer! :) 

För att delta:

Skriv en kommenar till detta inlägg att du vill delta. Glöm inte mailadress+bloggadress! Så jag kan nå dig om du vinner! :)

För en extra chans att vinna så skriver du ett inlägg på din blogg där du länkar till detta inlägg och till www.tidningskungen.se ! :)

Tävlingen avslutas den söndagen 30/5-2010 kl.23.59 och vinnaren presenteras 31/5-2010.

Myggor = BLÄ!



Har precis kommit in från en kvällspromenad med Izor. Men shit vad med mygg! Det är helt otroligt och det är bara maj. Konstigt det här!!

Nu ska jag plugga lite mera SO. Har renskrivit det 2 ggr från kladden så nu ska jag ligga och läsa igenom det ca 10 gånger. Det är 5 sidor jag ska kunna så jag e lite smått nervös :S

Butbut now it´s time to.....sleep! :D Yeay<3

♥So-plugg♥



Blää vad trött jag är! Dessvärre så måste jag sätta mig och tokplugga SO innan jag åker till dansen! Tråkigt med SO-prov men såå mycket roligare med dans och 3 veckor kvar till sommarlov ;D Jag slutar torsdagen den 10 juli klockan 19.00 kanske? ^^ På kvällen iaf.

Vi hörs senare :)♥

♥Dagens outfit♥




Underlinne: Ginatricot|Jeansleggings:VILA| Linne och kofta: H&M

Nu måste jag verkligen rusa till bussen men ni fick iallafall se dagens :)♥

Mupphund!

Med denna muppade bild säger jag godnatt ;)

Foto: Jag|Modell: Izor

Dagens fråga



Dagens fråga bjuder jag på här! Hoppas alla svarar^^ :)


Överaskning för er läsare!



Nu är jag glad! Har hållt på och fixat en sak åt er läsare i helgen och nu äntligen tycks det gå ihop sig! Senare i veckan får ni veta vad det är för något så håll utkik! :D

Kramarochpussar!

Blomma



Sitter här hemma hos Linnea och väntar på att hon ska äta klart! ^^ Sen blir det att fixa sig inför sova då ;)

Kram<3

Jennifer ger svar på tal!


Finast bild på Iz och mig♥

Micke: Vad vill du äta till lunch Linus?
Jag: Han sa tidigare att han ville äta på K-I-N-A.
Micke: Nej du måste säga C-H inte K för annars blir det ett tjejnamn.
Jag: Nej jag måste ju bokstavera det som det stavas på svenska! Så om jag skulle bokstavera till shopping, skulle jag då får säga SH(som det uttalas på riktigt)-O-P-P-I-N-G !?
Micke: Nej det har du väl kanske rätt i.....

Mohahaha Jennifer ger svar på tal!

Varför jag stavade ordet när jag sa till Micke är för att inte Linus skulle fatta vad vi sa och då börja gnälla om att han ville äta där! ;-)

Flera egobilder




Hahahahahaha fjortissmile=ugly!

Modell:Jag

Kom hem från skolan för cirkus en halv timma sen :) Riktigt nice att sitta ute hela dan och plugga! Hihi....

Ska förmodligen sova hos Linnea ikväll så då kommer vi väl uppdatera massa på andra bloggen. Kanske blir något inlägg här med om ni vill det? <3


Alla foton är tagna utav mig och förbjudet att ta!!!

Dagens



Linne:BikBok|Kjol:Zara|nylonstrumpor:H&M + galdiatorsanaler: DinSko

Jennifer=ego







När jag kom hem från farfar så gick jag ut och fotade en stund! Shit vilka vårkänslor man fick när man gick ut i skogen! Grönt,grönt och grönt! Mysigt...
Visar er här några egobilder,hihi, som jag tog med självutlösaren. Hoppas ni får en fortsatt bra söndag så synes och höres vi imorgon. Kram<3

Stockholms shoppingen del4


Jeansleggings från H&M för 199:-

Shorts från H&M för 99:- och linne från H&M för 99:-

Ytterligare en del utav shoppingen från i fredags! Men det här blir sista delen ;) Linnet var super sött och lika så shortsen. Och såklart jeansleggingens också men det var lite synd att det inte var bakfickor på dom, men man kan inte få allt i livet inte ;)<3

Nu ska jag plugga lite franska tror jag! Blää så tråkigt :/<3 Skriv några kommentarer så muntrar ni upp mig ;)<3

Tävling (igen)



Jag är med hos Isabella och tävlar om en reflexskärm!


Detta är mitt tävlingsbidrag! Jag gillar bilden för att den säger allt om sommarn! Solnedgång,åka båt och vänner! Kan en sommar bli bättre än så eller? Att sitta i en båt med vänner, åka ut till nån liten ö och grilla,bada och mysa och se på solnedgången- det är det bästa jag vet! <3

Tävling

Bäckersfoto i samarbete med MJoymakeupandhair tävlar ut en modellfotografering och jag är med och tävlar! Vill du också vara med och tävla? Klickahär! :)

Jag vill vinna för att:
Jag gillar att bli fotograferad helt enkelt! Haha jag e sämst på att skriva moteveringar men jag vill vinna för att jag älskar att bli fotad och det är en dröm för mig att få bli modell när jag blir äldre...


Favorit på mig och Friday<3


Tävling

Jag är med och tävlar om converse här! :) Ta chansen å vinn du också!

 


Söt topp!



Söt topp härifrån! För 149:- kan du klicka hem den :)

"Min nya favorit"



Detta är absolut min nya favoritfilm! Precis som jag vill ha den; lite rolig,massa romantik och sorglig... grät flera gånger så jag måste ha sett ut som en panda under filmen,haha ;)

Den får iallafall 5/5 från mig! Och jag ångrar INTE att jag och Elin åkte in till stan för att se den! Nästa film att se blir nog "Sex and the city 2".... hihi ;D

KRAMAR<3333

Stockholms shoppingen del3


Underbara sandaler från DinSko för 399:- Och att mamma betalade gjorde ju inte saken värre ;)<3

"Sovtröja"
från H&M för 129:-

ÄLSKAR (!!) skorna!!
Super härliga och somriga. Dom kommer att användas flitigt i sommar det kan jag lova er. Sovtröjan, eller vad man ska kalla den, var också mysig. Skönt med en stor tröja att sova i. Jag brukar ju annars sova i min silkespyamas eller bara underkläder men det blir skönt med lite påfyllning i pyamasförådet ;)

Har suttit ute och ätit jordgubbar med glass och spelat kort med pappa! Mysigt det... Älskar att det äntligen är sommar nu! :D Aja...här ska inte jag hänga utan nu ska jag ut en stund igen ;D<3

No words



Fantastisk! Endast 12 år..... no words!

Din dröm-min verklighet






Lille skithunden låg ute på altanen idag och försökte bättra på solbrännan-utan resultat! Men söt var han iallafall och jag var inte sent framme med kameran inte! :)<3

Stockholms shoppingen del2


Tjocktröja från BikBok för 299:- Mamma betalade, awsome! :D

Linne från BikBok för 79:- och ankelstrumpor 59:-/3 pack. Sen var det "ta två betala för en" så då blev det ju 59:-/6 pack ;)

Två linnen för 99:- ord. 79:-/st. Tofsar 19:- för två st pack. Halsband 79:-

Halsbandet fick mamma på köpet för hon köpte över 500 och då fick jag välja halsband till mig :D Och linnena slog hon in fel på så det blev 79:- för båda ist :D:D:D Så det blev alltså en mycket bra dag dådå :)

Vad tycker du om dessa inköp? :)


Dagens





Linne: BikBok|Tjocktröja: BikBok|Halsband: BikBok|Jeansleggings: H&M

Last song



YES!
Vid halv tre kommer Elin och hennes mamma och hämtar upp mig för jag och Elin ska se på "Last song" 15.30 :) Den verkar skit bra och att Miley Cyrus,som förövrigt är bäst, spelar huvudrollen gör ju inte saken sämre ;)
Jag hoppas iallafall att den är bra men om inte annat blir det en mysig dag för mig och Elin!

Visar dagens outfit innan jag åker iallafall :)<3

Miley Cyrus - Can´t be tamed



Mileys nya: Can´t be tamed! Ganska bra faktiskt och musikvideon är verkligen bra gjord! 4/5 där ;)<3

Stockholms shoppingen del1


Super söt väska som jag hittade för endast 90:- Dock vet jag inte vad affären hette :S Men typ "Skinnväskor och fuskpäls" ? Nej, ingen aning skit samma ;)

Sååå söt kjol med skärp
från Zara för 279 :-

Här är lite utav shoppingen från igår :) Kjolen är så himla fin när man har den i midjan med ett linne under. Love. Visar resten sen :)<3

Samtal med Micke


Bild som Linnea och jag tog för några veckor sen :)

Gäsp! Vaknade samma tid som vanligt alltså runt halv nio, men idag väcktes man av ambulansbilar och brandbilar! Man får ju hålla tummarna för att det inte har hänt något allvarligt?:S

Tur att det inte var mitt hus iallafall! Alltid något att vara lycklig åt.

Prat med Micke för en vecka sen typ:

Micke: Vad skulle du sakna mest om du kommer hem från skolan på måndag och hela huset har brunnit ner?
Jag: Ehh?? Izor om han blivit innebränd.
Micke: Ja men det är ju klart men asså är det datan eller Tv:n? Asså någon sak inte något levande!
Jag: Inget... Jag skulle inte bry mig om min data för 5000 brunnit upp! Jag skulle nog mera fundera på vart man ska bo, alla kläder, hela ens hem!?
Micke: Joo det kanske e sant....

Haha muppat samtal ;)

Vad vill ni se mer av?



Vad vill ni läsare se mera utav i min blogg? Mera videoinlägg, mera foton, mera fototips, mera recept ?? Jag blir jätte glad om ni svarar så jag vet hur jag ska få min blogg att uppfylla alla era önskemål! :)<3

Pink hear



Jag tror nog att jag ska ha denna peruk i skolan på måndag!! Den klär mig verkligen liksom. Haha nej nu är jag flum och jag fattar inte ens varför jag lägger ut den där bilden?

Aja puuuss<3

I´m home!




Åhhh nu e jag äntligen hemma! De här kassarna var inte lätta att bära runt på ! ;)

Mamma och jag tog tågen 12.09 till Stockholm för att shoppa. Började inne på H&M som vanligt och där slösade jag bort 635:- ;) Sen gick vi runt i massa olika affärer och vid tre tiden tog vi en fika. Budapestbakelse och hallon/blåbärs smoothie. Mums! Sen fortsatte vi och shoppa och 17.11 tog vi tåget hem till käraste Uppsala!

Jag är mycket nöjd med dagen och det blev gaaanska mycket shopping! Just nu är jag skiit trött men jag visar er sakerna under helgen :) Kram<3

Svartvit och färg


Min dröm, min saga, mitt mål, min önskan, mina förhoppningar, min verklighet!


Good morning!



Godmorgon på er :)

Vaknade runt halv nio och då gick jag upp och åt frukost och kollade på TV med Linus! Både mamma och Miche jobbar till ca halv tolv så jag ska vara barnvakt åt Linus en stund. Vi tar bussen in vid elva och där möter Micke upp mig och Linus. Sen kommer som sagt mamma och då bär det av till STHLM! :D
Längtar efter att få shoooppa!
Det bästa med sommarkläder är att det är så billigt! På vintern köper man liksom en tjocktröja för ca 300-400 kr och på sommarn köper man ett linne för 50 kr. Det är ju såklart mindre material på ett linne det är därför det är sån prisskillnad, men när det är sommar behöver man inte så mycket mer än bikini och linne!

Visar kanske dagens outfit innan jag åker men annars får ni ha det så gött hörs vi ikväll! :)

Hög,högre,HÖGST!


Haha kännde mig som ett litet barn med spindelben när jag klättrade upp där!

Just nu så ÖSER regnet ner. Men det är ganska mysigt att somna när det regnar^^ Men vi får ju hålla tummarna för att vi slipper regnet imorgon när jag och mor ska shoppa! *Håller tummarna*

Sov gött iaf :)<3

Diggar bilden



Har vart med Linnea hela kvällen och vi tog som vanligt sjukt mycket kort! Ska visa er under helgen.

Imorgon åker jag iallafall med mamma till Stockholm och shoppar! Ska bli jätte mysigt och jag tänker shoppa upp alla mina pengar, hiihi. Har typ 2500 :- som jag ska shoppa för! Mamma jobbar fram till halv tolv så vi tar tåget 12.09 och då ska vi äta sallad från Mickes café<3 Sen shoppar vi väl ett par timmar och avslutar sen med lite fika! :)

Kanske inte blir såå mycket uppdatering imorgon dåra eftersom vi ska till Sthlm men jag tror det blir något morgon inlägg och sen på kvällen, så ni behöver inte oroa er ;)

BTW, NÅN SOM HAR NÅGOT TIPS PÅ KLÄDESAFFÄRER I STHLM SOM INTE FINNS I UPPSALA !?

Musik+ Linnea kommer

Black Eyed Peas - Meet me half way :



Återigen ett musiktips! Tror dock jag skippar det där med städningen för Linnea kommer :D Min fina bästa syster♥

Musik: Miley Cyrus-Last song ♥



Lite musiktips såhär i regnet! :) Även om det är tråkigt när det regnar så är det ju ändå lite mysigt. Tror jag ska dra på högst volym på musiken och städa lite. Alla lådor i mitt rum kommer snart sprängas om de inte städas! Hehe ;)<3


Kramar♥

Videoinlägg: Outfit



Den här filmen gjorde jag strax innan lunch men sen när jag skulle ladda upp den tog det en sån himla lång tid! Så jag hann inte lägga upp den innan vi åkte till stan.... Men jag tänkte att ni kunde få se den ändå så ni vet vad jag har för outfit ^^<3

Jennifer x4






När jag rensade datan på bilder så hittade jag dessa som jag tog för ett tag sen :) Är ganska nöjd med bilderna, eller vad säger ni? :)<3

I´m utvilad!


Sööta Mindra, hihi ;)

Godmorgon på er :) Vaknade runt halv nio och då låg jag och drog mig en halvtimma, så nu är jag riktigt utvilad! Får se vad som händer idag, kanske vara med Linnea eller bio :) Men vi hörs lite senare :) Kram<3

Flowerpower :D


Foto: Jag

Foto: Jag

Foto: Jag

Foto: Jag

Foto: Jag

Foto: Jag

När jag var hos pappa sist så fotade jag en massa blommor och dyl. Här är några av dessa bilder och jag hoppas du gillar de? :)

Puss<3

Great day! :D




Hallu! :)

Har försökt ladda upp ett videoinlägg men det blev tyvär för långt :/ Får prova göra ett nytt sen dåra.
Har vart en riktigt skön dag eftersom att jag slutade tidigt. Vi var ju borta hela kvällen igår på Cosmonova med skolan så idag fick vi sluta 11.15 ist för 15.00. Jag frågade Gabbe våran, franska lärare, om jag fick plugga hemma istället och det fick jag så jag tog bussen hem 10.13 så jag var hemma runt 10.30. Tog en promenad med Iz då och fotade lite sen åt jag hamburgare och därefter pluggade jag lite.

Så har min dag sett ut ungefär^^ Shit så tråkigt inlägg! Haha ;) Lägger kanske upp något shoppingtips eller några foton ikväll :)<3

Härliga vårkläder under 100-lappen




Här har ni lite klädinsperation! Samtliga grejor kommer ifrån H&M och som vanligt är allt till lika bra priser därifrån. Älskar alltihop men min favorit var shortsen i mitten! Vilken/vilka gillade du bäst? <3

För er som kanske inte ser så bra så kostar de svarta shortsen ,längst ner till höger, 99 kronor :)

Lägger upp mera shoppingtips senare kanske, men ha det så bra :)<3

Bloggtips :)<3

Dagens<3


Linne: Gina Tricot | Kjol: Vero moda |leggings: H&M | Klocka: Guldfynd| Kofta: Cubus! :)


Här var då alltså dagens outfit!
Har vart på Cosmonova i Sthlm hela eftermiddagen med skolan. 8i och 8b åkte iväg halv tolv och vi kom hem vid halv sex :) Filmen var inte så skoj, halv sov typ halva men det var skönt att slippa skolan och det är ju ändå häftigt på Cosmonova! Såg en jätte fin utställning som jag ska visa bilder från imorrn.

Nu ska jag och Linnea boka en sak och ikväll/imorgon får ni veta vad det var :D<3

Måndag



Japp idag äre måndag och jag slutade 12.00 idag (y) Tjohooo! ;D
Först åkte jag hem en sväng sen cyklade jag till Linnea. Jag var med henne i typ 3 timmar och vi fixade en blogg ( http://wierdast.blogg.se ), tog massa kort och skrattade ;)

Bakade nyss kladdmuffins ;) Haha. Så nu ska jag ner och mumsa på en!<3

Före och efter bild


FÖRE- Bilden är ganska fin från början också, right? :)

EFTER- bakrunds ljuset blev bra men det var lite konstigt i anisktet kanske? Denna bild redigerade jag i Picasa 3- drog upp ljus och skuggor :)

Håller på och städa garderoben, och det är en rysare! Ska strax sova så vi hörs imorgon :)<3

Izor x4


Mitt söta hjärta<3

Snygga shorts till bra pris!


Dessa shorts kommer från Nelly.com och kostar som sagt endast 99:- Bara jag som tycker de är skit snygga? Verkligen värda priset. Men jag ska ju till Sthlm på fredag med mamma och shoppa massa då. Så om jag får pengar över på fredag ska jag nog beställa dessa ! :)


Cirkus


Foto: Linnea Modell: Jag

Foto: Linnea Modell: Jag

Foto: Linnea Modell: Jag
-Oredigerad bild!!

Godmorgon :) Nu har jag och pappa precis ätit upp vårt bröd som jag gick och köpte i morse. Alldeles färskt! ;)
Idag ska vi på Cirkus, haha ^^ Men det blir nog kul. Linus är iallafall skit glad över att han ska få gå dit. För enligt han kommer alla djur komma dit.

Ni får se före-och-efter bilder sen :)<3

Gårdagens foto del 2


Foto: jag Modell: Linnea

Foto: Jag Modell: Linnea

Foto: Jag Modell: Linnea

Foto: Jag Modell: Linnea
-Detta är en av mina favoriter på Linnea. Den blev rätt cool faktiskt ;)<3

Foto: Linnea Modell: Linnea. Egoooo bild på Linnea <3

Foto: Jag Modell: Linnea -Hahahahahahahaha XP ;)<3

Här bjuder jag på lite flera bilder från igår. Alla är på Linnea. Nån favorit? :)<3

Foto av Linnea med min kamera :)


Foto: Linnea -Allvarligt min bästavänn äger på att fota ! Eller så e det min kamera som e bra, haha;)<3

Nu ska jag till Gamlis och jogga med pappa, Milou och Izor :) Wish me luck :D


KRAM<3

Gårdagens foto del 1.


Foto: Linnea Modell: Jag

Foto: Linnea Modell: Jag
-Höjden av lycka!! ^^

Foto: Linnea Modell: Jag

Foto: Linnea Modell: Jag

Foto: Maria Modell: Jennifer
-BÄSTAVÄNNER föralltid, right sötis? <3

Här var några bilder som togs igår på våran idrottslektion. Vi fick välja mellan att spela brännboll eller att gå en promenad, så vi valde såklart promenad. Blev en massa foton ;) Visar er flera lite senare :) Puss<3

Parodi: Linnea



Hahaha förlåt Linnea ;)

En vacker liten film!



Hahahahahaha jag som dansar så vackert!

Håller på och ladda upp massa hel galna videosar på mig HÄR! :)

Linus på toa!

Linus: Mamma jag e lar!..... MAMMA JAG E LAAAAAR!!!.......MAAAAMMAAA JAG E LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jo men visst! Min fina broder det ;) Och för er som inte förstår barnspråk betyder lar klar när Linus e på toa ;)


Oredigerad bild av mig! :)<3

"Nån släng av magsjuka?"


My heart.... will not go on with out you<3

Tjenixen här va! :)
Idag har skolan vart tråkig bla bla bla! Kul nyheter ? XP
Har haft ont i magen idag, så det e synd om mig! Hoppas det inte är nån släng av magsjuka? :-O

Snart är det iallafall dans och jag tänker gå även fast jag e spyfärdig ;D Längtar som skjutton tills 5-6 juni då det är dansuppvisning!! :D Alla som bor i Uppsala kommer till Stadsteatern då ;D

Måste bara få nämna en sak:
JAG VILL HA EN HUND!! <3 Hehe ;)<3

Före och efter!


Foto: Jag. Detta var en av bilderna jag tog vid majbrasan och det är alltså INNAN jag redigerat bilden!

Och EFTER ;P
Har bara lagt på mera ljus och skuggor i Picasa! Bilden blev mycket,mycket bättre än innan! Iallafall enligt mig ;)
Skärpan blev bättre och bilden blev inte så "rörig".

Förlåt för att jag var så seg med att lägga upp detta före-och-efter inlägg, men nu är det iallafall uppe :)
Vill ni se mera sådanhärt?<3

insamling för UNICEF



Detta är min insamling för UNICEF och jag skulle bli SÅÅ glad om du skänkte något!!<3 Allt gör skillnad<3

Skor :D




Tadaa!! Det var alltså skor som jag köpte i Barkarby och Anna var först att gissa rätt!! :)
Race Marine skor blev det då och dom kostade bara 199 :- B-I-L-L-I-G-T !! ;)
Är nöjd över mitt köp och dom e ju somriga. Tror det blir dom imorgon i skolan ;P Nu ska jag fortsätta kolla på humorgalan- för varje unge ^^

Gissa vad jaag har köpt !?





Det var väldigt mysigt i Barkarby.. Kollade lite i affärer och pappa köpte ett par joggingskor och jag köpte ..... ja vaddå? ;)Den som först gissar rätt på vad jag har köpt vinner en länkning ;)

Rätt svar får ni senare plus bild på det jag köpt :) KRAAAM!<3

sött!!


Denna söta tunika från Ginatricot skulle inte sitta helt fel i sommar. Söt, enkel och somrig, allt i ett !;)
Kostar bara 149 :- Så när mamma och jag ska till Sthlm nästa helg får nog den haka på hem ;)^^

Kram!

Söt igelkott!!


Foto: Jag <3

Foto: Jag<3

Sorry för den dåliga uppdateringen igår men jag hann och orkade inte riktigt! Joggade ca 1 timme med pappa igår också :D
Men iallafall när jag,Micke, Linus och mamma var ute och gick såg Izor en igelkott! Jag var inte allt för sen fram med kameran och fotade den söta lilla varelsen!! :D Såå himla söt!! :D

Snart ska vi åka till Barkarby och jag ska köpa skoor ! Men vi hörs ikväll så ha det så gött så länge :) Vi kör före och efterbilderna ikväll ^^

Ny header


NY design! Gillas den eller inte? :) Tycker ni som jag att det ser konstigt ut när den stora bilden går längre ut än de småbilderna? Asså jag gjorde ju så med flit men nu kanske det ser konstigt ut? Jag behöver era åsikter<3

Dagens fråga!



Detta är alltså dagens fråga!! :) Som sagt så får ni ju välja någon annan maträtt än de jag skrivit där ;) Och jag hoppas att alla läsare svarar :D

KRAMAR<3

Test